23. september 2020
Carsten Rasmussen, Mette Frederiksen og Magnus Heunicke, da alt var lutter idyl i borgmesterens kolonihave. Nu frygter borgmesteren vælgersmæk i Næstved. Arkivfoto: Thomas Olsen
Carsten Rasmussen, Mette Frederiksen og Magnus Heunicke, da alt var lutter idyl i borgmesterens kolonihave. Nu frygter borgmesteren vælgersmæk i Næstved. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester til statsminister: Motorvej nu eller vælgerbank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester til statsminister: Motorvej nu eller vælgerbank
Næstved - 23. januar 2020 kl. 03:26
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regeringens nølen med infrastrukturplanen vil koste Socialdemokratiet rigtig mange stemmer lokalt.

arrow Læs også: Ny rapport: Nu skal du spilde endnu flere timer bag rattet

Det fremgår af et brev fra Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (S) til partifællen, statsminister Mette Frederiksen efter at partitoppen i sidste uge valgte at udskyde forhandlingerne om de kommende års trafikinvesteringer på ubestemt tid.

I brevet til regeringschefen forudser Carsten Rasmussen mere medvind til de borgerlige og vælgersmæk til Socialdemokratiet, hvis regeringen ikke snart beslutter sig for 15 kilometer motorvej mellem Næstved og Rønnede.

- Det er virkeligt alvorligt det her og jeg forstår godt, hvis der er pendlere, som er ved at miste modet. Sjældent har nogen været så enige om VVM-undersøgelsen og linieføringen. Alligevel aner vi ikke, hvornår der træffes beslutning om en motorvej. Så det er klart, det vil koste os stemmer lokalt, siger Carsten Rasmussen til Sjællandske.

I foråret 2019 lancerede den borgerlige regering og Dansk Folkeparti en stor transportplan med løftet om motorvej til Næstved med byggestart i 2024 - et forlig der efter valget blev annulleret af Transportminister Benny Engelbrecht (S).

Ved seneste kommunalvalg - i november 2017 - fik Socialdemokratiet 39,4 procent af samtlige stemmer i Næstved Kommune. Men dengang så fremtiden også anderledes løfterig ud - på både veje og skinner.

arrow Hvor bliver motorvejen af? S frygter lokal vælgerlussing
23. januar 2020 kl. 11:10 Opdateret: kl. 16:32
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk