4. august 2021
Borgmester Carsten Rasmussen (S) har selv skrevet under på, at sommerhusgrundene kunne sælges til en invenstor. Han mener dog, at sagen først skal behandles i byrådet, før det kan lade sig gøre. Foto: Thomas Olsen
Borgmester Carsten Rasmussen (S) har selv skrevet under på, at sommerhusgrundene kunne sælges til en invenstor. Han mener dog, at sagen først skal behandles i byrådet, før det kan lade sig gøre. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester godkendte selv salg til private investorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Borgmester godkendte selv salg til private investorer
Næstved - 28. november 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm

- Sagen om salget af havnens resterende sommerhusgrunde på Enø Strand blev godkendt af en enig havnebestyrelse, inklusiv borgmester Carsten Rasmussen.

arrow Læs også: Gode nyheder til sommerhusejere på ferie ø

Havneformand Kristian Skov-Andersen (V) pointerer, at borgmester Carsten Rasmussen (V) selv deltog i det møde med havnebestyrelsen den 8. oktober, hvor salget af sommerhusgrunde blev behandlet. Her fremgår det, at borgmesteren var med til mødet og selv skrev under på, at de resterende grunde, der ikke var blevet opkøbt af lejerne, kunne sælges til en investor.

Carsten Rasmussen husker godt mødet, hans første som havnebestyrelsesmedlem, men han mener, at ansvaret ligger hos havneformanden.

- Jeg var med som menigt medlem. Men det må være havneformandens opgave at sørge for, at alt går rigtigt til, siger borgmester Carsten Rasmussen, der fredag afviste at havnen kan sælge til tredjepart uden at sagen først er blevet godkendt i byrådet.

Derfor ruller sommerhus-sagen videre og rammer næste byrådsmøde den 15. december, hvor havnen formelt søger om tilladelse til at sælge de resterende sommerhusgrunde til en investor.

Tilbage i januar begyndte havnen at sælge ud af arvesølvet. 161 små sommerhusgrunde blev sat til salg. Langt de fleste er blevet solgt, men omkring 25 sommerhusejere bor fortsat til leje ved Enø Strand.

arrow Flere sommerhusgrunde ramt af forurening: Men priserne er alligevel ens
28. november 2020 kl. 00:41 Opdateret: kl. 07:40
arrow Havnen til Bodil: Køb din grund eller vi sælger den til en investor
25. november 2020 kl. 12:12 Opdateret: kl. 10:19
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk