1. juni 2020
Nu er Græshoppebroen blevet ensrettet for gående færdsel. Det sker for at minimere smittefaren på den gamle og smalle bro. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Nu er Græshoppebroen blevet ensrettet for gående færdsel. Det sker for at minimere smittefaren på den gamle og smalle bro. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere kom med god idé: Græshoppebroen ensrettes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere kom med god idé: Græshoppebroen ensrettes
Næstved - 28. marts 2020 kl. 09:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I disse tider er der tæt trafik i sommerlandet, hvor folk søger tilflugt i deres sommerhuse, mens andre bare vil ned og nyde stemningen langs kanalen i Karrebæksminde.

arrow Læs også: Broløb i september aflyst

Det skaber trængsel på Græshoppebroen og flere borgere har derfor henvendt sig til kommunen og spurgt om ikke der kan gøres noget for at ensrette trafikken på de smalle fortove på den gamle bro.

- Vi synes det var en rigtig god idé, så jeg har bedt Park og Vej om at sætte skilte op, der vejleder folk i hvad vej de skal gå, siger projektleder for renoveringen af Græshoppebroen, Peter Kapiczynski Nielsen.

Sådan skal du gå

Skiltene blev sat op tirsdag og dermed er broen blevet ensrettet for gående færdsel. I den vestlige side må man således kun gå i nordlig retning, omvendt i den modsatte side.

Ikke alle har dog fundet ud af det endnu. Derfor opfordrer Peter Kapicynski Nielsen folk til at orientere sig og følge anvisningerne på broen.

- Skiltene er sat op som en kraftig anbefaling om at minimere smittefaren - noget vi alle skal forsøge at efterleve, siger projektlederen.

Slidt gammel dame

Græshoppebroen er en gammel dame fra 1936 og den fik sit navn i forbindelse med en renovering i 1988. Den danner fast forbindelse til 1200 sommerhuse på Enø - også de 425 der bor på Enø og Lungshave året rundt.

arrow Her skal du parkere når Græshoppebroen lukker
25. februar 2020 kl. 16:35 Opdateret: kl. 08:37
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk