2. juni 2020
Tusindvis festede med til Vi Elsker 90?erne lørdag. Der var ingen anholdte, og folk opførte sig generelt pænt, fortæller politiet. Foto: Anders Ole Olsen
Tusindvis festede med til Vi Elsker 90?erne lørdag. Der var ingen anholdte, og folk opførte sig generelt pænt, fortæller politiet. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere klagede til politiet: For høj lyd til 90'er fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere klagede til politiet: For høj lyd til 90'er fest
Næstved - 19. august 2019 kl. 07:42
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om tusindvis af mennesker lørdag var samlet i Rådmandshaven i forbindelse med endagsfestivalen Vi Elsker 90'erne, melder politiet og en fredelig dag og nat. Der var ingen anholdte - kun klager fra borgere omkring for høj lyd.

arrow Læs også: Uenighed om lydniveau til Vi Elsker 90'erne-fest

- Selvfølgelig har vi haft nogen, der har brokket sig over lydniveauet. Som vi plejer at sige til dem i telefonen, det er kun én gang om året. Vi er forstående overfor det, men vi kan ikke gøre noget. De har søgt om tilladelse, siger vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Lars Denholt til sn.dk.

Når der eksempelvis er Grøn i Næstved, er politiet til stede og patruljerer på festpladsen. Sådan er det ikke til Vi Elsker 90'erne. Den er noget mindre end Grøn og med en del færre publikummer. Politiet vurderer derfor, det ikke er nødvendigt.

Vagtchefen roser arrangørerne og de frivillige bag Vi Elsker 90'erne.

- De er gode til selv løse konflikterne, når de opstår. Der har ikke været noget, vi har brugt mange ressourcer på. Det har været småting, siger vagtchefen.

arrow Debat: Voldsom bas får døre og tag til at ryste
19. august 2019 kl. 17:37 Opdateret: kl. 15:31
arrow Se billeder: Tusindvis festede og dansede til 90'er musik i regnvejr
17. august 2019 kl. 21:51 Opdateret: kl. 22:00
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk