13. juni 2021
Rasmus Bregnhøi kendes måske bedst som illustratoren bag børnebogsserien om ?Hunden Ib?. Foto: Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Bregnhøi kendes måske bedst som illustratoren bag børnebogsserien om ?Hunden Ib?. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn og Bregnhøj skaber historier søndag på Holmegaard Værk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn og Bregnhøj skaber historier søndag på Holmegaard Værk
Næstved - 11. juni 2021 kl. 17:00

Slå et smut forbi Holmegaard Værk søndag 13. juni kl. 13.30, når museet inviterer børnefamilier og andre barnlige sjæle til kreative udfoldelser i samarbejde med illustrator, Rasmus Bregnhøi, og de to musikere, Thomas Agergaard og Simon Toldam.

arrow Læs også: Rigtig graffiti i gården

Ingen ved hvor det ender, når illustrator, Rasmus Bregnhøi, med sin finurlige og fantastiske tegnekunst begynder en fabulerende fortælling og illustrerer i en susende fart - live for øjnene af det fremmødte publikum.

Børn som drivkraft

Her - i et skabende fællesskab mellem børn og voksne - vokser en historie frem med idéer fra publikum, mens tonerne af Agergaards hyl og båt og Toldams klimpren og klapren, skaber et lydbillede, der danner stemningsunderlag for den spirende fortælling.

- Kreativitet og skabelsesprocesser er to helt essentielle ord i fortællingen om Holmegaard Værk. Det at skabe et glas er ikke bare et håndværk - det er en kreativ skabelsesproces. Men hvordan får man lige formidlet det på en måde, så børnene forstår- og interesserer sig for det?, spørger Event Manager på Holmegaard Værk, Kristoffer Rosner, retorisk, inden han selv svarer på spørgsmålet:

- Svaret er simpelt: man lader børnene være den kreative drivkraft i skabelsen af en historie. Og det er netop hvad de er til arrangementet 'Det levende billede', der kan opleves på Holmegaard Værk 13. juni.

En dynamisk trio
Måske lyder navnet Rasmus Bregnhøi bekendt. Hvis ikke, så kender du måske alligevel hans illustrationer. Han er nemlig illustratoren til den omfattende børnebogsserie om 'Hunden Ib', der også kan ses som tegneserie på DR Ramasjang. Derudover er han billedkunstner, og har været bladtegner på Information og Berlignske ligesom, at han også har udsmykket Danmarks Akvarium og Gentofte Børnebibliotek med hans fantastiske illustrationer.

Legekammeraterne Thomas Agergaard og Simon Toldam er nogle af den danske jazzscenes ypperligste og travleste musikere. Blandt andet har Agergaard gennem tiden arbejdet sammen med prominente folk som Thomas Blachmann og Kathrine Winding, mens Toldam har modtaget fire danske jazzgrammies og modtaget prisen som årets festivalkomponist ved Københavns Jazzfestival.

arrow Ældre får ikke opmærksomhed nok
12. juni 2021 kl. 09:05 Opdateret: kl. 09:05
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk