5. december 2020
Branden opstod kort efter klokken 19.30 onsdag aften i sidste uge. Foto: presse-fotos.dk
Branden opstod kort efter klokken 19.30 onsdag aften i sidste uge. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bødestraf til beboer for brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bødestraf til beboer for brand
Næstved - 01. juli 2020 kl. 20:45
Af Esben Thoby

Det var en cigaret efterladt i et askebæger, der var årsag til den brand, som i onsdags opstod i en lejlighed på Hvedevænget. Det konkluderer Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

arrow Læs også: Hvedevænget består mens broen renoveres

- Lejligheden er blevet undersøgt af DBI (Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut), og de foreløbige meldinger er, at det ikke var kortslutninger eller lignende, der startede branden. Der er heller ikke blevet fundet brandbare væsker eller dunke, siger Peter Fobian Hvidberg, politikommissær og leder af lokal efterforskning i Næstved, og fortsætter:

- På baggrund af beboerens egen forklaring, hvor han har fortalt, at han forlod lejligheden umiddelbart efter at have slukket en cigaret, får han en bøde for overtrædelse af beredskabsloven. Den er på 5000 kroner.

Utrygge naboer

Det var tredje gang siden 2016, at der opstod brand i den samme mandlige beboers lejlighed. Sjællandske talte i sidste uge med Heidi Petersen, der, som mange andre naboer, er utryg ved at bo ved siden af den pågældende lejlighed.

- Det er smadderutrygt at bo her, når nu det bliver ved med at ske. Mine børn skal være trygge og ikke gå og bekymre sig. Hvis han får lov at komme tilbage, når lejligheden igen er renoveret, så ligger vi en opsigelse. Så er det ikke her, vi skal bo, sagde hun til avisen.

Mogens Sandahl, direktør i Bolig Næstved, som står for lejemålet, fortalte, at boligselskabet er i gang med at undersøge, hvad de kan og vil foretage sig i sagen.

arrow 31-årig mand taget for spritkørsel
26. juni 2020 kl. 14:05 Opdateret: kl. 11:59
arrow Brand i lejlighed - beboere evakueret
24. juni 2020 kl. 20:53 Opdateret: kl. 10:04
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk