16. oktober 2018
Den 22-årige begik overgreb mod to fireårige piger, mens han var i praktik i en børnehave i Næstved. Modelfoto: Per Christensen
Den 22-årige begik overgreb mod to fireårige piger, mens han var i praktik i en børnehave i Næstved. Modelfoto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blufærdighedssag skal i landsretten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blufærdighedssag skal i landsretten
Næstved - 19. november 2017 kl. 08:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 22-årige tidligere pædagogelev fra Næstved, som tidligere på måneden blev fundet skyldig i blufærdighedskrænkelse af to fireårige piger, slipper ikke nødvendigvis med fire måneders betinget fængsel. Statsadvokaten har besluttet at anke sagen til Østre Landsret og forsøge at få den pædofile idømt en strengere straf.

Ved Retten i Næstved gik to dommere ind for en betinget straf, men den tredje ønskede tre måneders ubetinget fængsel til den blege, rødhårede mand. På den baggrund vurderer anklagemyndigheden, at der er muligheder for et anderledes resultat i landsretten.

Den 22-årige forgreb sig mod de to piger, da han var i praktik i en børnehave i Næstved. Begge blev berørt i skridtet under tøjet.

Overgrebene skete på et toilet i institutionen i november 2016 og januar i år. Også tre andre forældrepar til piger i børnehaven havde politianmeldt manden, men efter videoafhøring af disse børn valgte politiet ikke at rejse tiltalte i de tilfælde.

esby

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk