14. december 2017
Pernille Bek er tilbage i blomsterbutikken, der på billedet har sit ?gamle? udseende. Kig forbi og se den ?ny? butik. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Pernille Bek er tilbage i blomsterbutikken, der på billedet har sit ?gamle? udseende. Kig forbi og se den ?ny? butik. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomsterpigen Bek er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomsterpigen Bek er tilbage
Næstved - 18. april 2017 kl. 12:50
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kom på en måde helt bag på Pernille Bek at hun skulle have et barn. Og det kunne slet ikke vente for lille Matti, der blev taget med kejsersnit på Næstved Sygehus 3. juni sidste år ni uger for tidligt.

Blomsterhandler Pernille Bek havde ellers forberedt det hele. Som selvstændig med blomsterbutik på Lovvej 1 i Mogenstrup var hun bare ikke helt klar til at lade sin trofaste medarbejder, blomsterdekoratør Malene Nielsen og en kommende barselsvikar overtage hele Blomster Bek så lang tid før tid.

- Min kæreste var slet ikke hjemme, da jeg blev indlagt, men hjem kom han og var i ugevis, da jeg var indlagt med Matti i fem uger efter fødslen, siger 36-årige Pernille Bek, om den lidt kaotiske tid med sit første, eget barn.

Men alt er forløbet godt. Pernille Bek gik på deltidsbarsel, så hun kunne være med på sidelinjen i Blomster Bek, som hun startede for otte år siden i det tidligere kommunekontor.

Pr. 1. april er hun nu tilbage blandt sine mange blomster og i fuld gang med at lave smukke dekorationer til livets højtider og til begravelser over det meste af Næstved kommune og længere østpå.

- At det hele har kunnet hænge sammen skylder jeg mine medarbejdere en stor tak - og havde jeg ikke opbakning fra alle, der handler i min blomsterbutik, så gik det slet ikke, siger Pernille Bek, der selv er uddannet blomsterdekoratør.

Charmetrolden Matti, der iøvrigt også hedder Bek Vestergaard Frandsen, er ofte hos farmor i dagtimerne, når mor er i butikken.

I påskedagene har blomsterbutikken iøvrigt været igennem en omfattende istandsættelse.

- Nu syntes jeg, at der efter otte år skulle ske noget. Vi fjernede alt i butikken, satte en væg op og placerede disk i den anden ende - og har nymalet overalt. Og det vil vi gerne viser frem nu, siger Pernille Bek, der torsdag til lørdag har specielle tilbud - og frisk kaffe på kanden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk