13. juli 2020
Den 47-årige motionscyklist blev flået af cyklen og væltet omkuld, da en bilist blev rasende over, at cyklisten ikke havde rakt armen ud for at svinge til højre. Privatfoto
Den 47-årige motionscyklist blev flået af cyklen og væltet omkuld, da en bilist blev rasende over, at cyklisten ikke havde rakt armen ud for at svinge til højre. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blodig vejvrede: Cyklist forfulgt og overfaldet af bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blodig vejvrede: Cyklist forfulgt og overfaldet af bilist
Opdateret 04. juni 2020 kl. 06:01
Næstved - 04. juni 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 47-årig motionscyklist fra Næstved blev tirsdag eftermiddag forfulgt og overfaldet af en rasende bilist, da han ikke havde rakt armen ud til højre i et højresving på cykelstien.

arrow Læs også: Motionscyklist banket i asfalten: Anklager afviser sag om vejvrede
Vred ældre herre

Dramaet fandt sted i den lille by Haverup nær Sorø, hvor bilisten - en ældre herre - tog drastiske midler i brug for at stoppe motionscyklisten.

- Han kørte op på siden af mig med nedrullet vindue og skældte mig ud. Da han blev ved, forklarede jeg ham som det var at jeg fandt svinget usikkert og derfor ville beholde begge hænder på styret. Han fortsatte, og jeg forklarede ham igen sagens sammenhæng. Jeg hører ham sige ordet »idiot«. En god kilometer længere henne ser jeg ham holde i vejsiden og stå midt på cykelstien. Jeg har ikke lyst til at stoppe og tale med manden, så jeg vil køre højre om ham, hvor han så griber fat i mig, så jeg vælter brat ud i en betonkant ind mod en have, med 25-30 km/t, fortæller den erfarne motionscyklist til Sjællandske.

Kontaktede politiet

Dybt forslået besluttede cyklisten at anmelde den rasende bilist til politiet.

- Han havde så mange muligheder for undervejs at tænke: Nej, det her er ikke det værd - jeg kører hjem igen. Men det gjorde han ikke. Han ville for alt i verden stoppe mig. Om nødvendigt med vold, forklarer cyklisten, der ønsker at være anonym.

Kommunikationsmedarbejder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Palle O. Hansen, bekræfter at politiet har modtaget en anmeldelse - og at sagen bliver behandlet som en voldssag.

arrow Motionscyklist flået af cyklen af aggressiv bilist
04. juni 2020 kl. 20:00 Opdateret: kl. 13:07
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk