18. september 2020
De Grønnes Tambourkorps og KFUM-spejderne, Herlufsholm Gruppe, inviterer til fælles aktivitetsdag lørdag den 5. september.
De Grønnes Tambourkorps og KFUM-spejderne, Herlufsholm Gruppe, inviterer til fælles aktivitetsdag lørdag den 5. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv spejder eller tambour for en dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv spejder eller tambour for en dag
Næstved - 05. september 2020 kl. 09:14
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De Grønnes Tambourkorps og KFUM-spejderne, Herlufsholm Gruppe, indbyder lørdag den 5. september klokken 9.30 til 15 til en spændende aktivitetsdag med en masse musik og seje spejderoplevelser.

arrow Læs også: Flere børn søges til corona-millioner: Kom på gratis fodboldskole i næste uge

Dagen byder på et væld af sjove oplevelser for børn og unge, og hele spejdergrunden benyttes til de mange aktiviteter, som er planlagt. De Grønnes Tambourkorps og KFUM-spejderne, Herlufsholm Gruppe har gennem mange år haft et godt samarbejde. I år har de valgt at holde en fællesdag, hvor børn og forældre kan komme forbi høre mere om det at spille i tambourkorpset og afprøve spejderaktiviteter samt få en snak med lederne.

Afprøve instrumenter

De Grønnes Tambourkorps spiller numre fra deres store repertoire, og der vil både være mulighed for at lytte til og selv at afprøve de forskellige instrumenter, ligesom man kan høre mere om det at spille i De Grønnes Tambourkorps.

Tambourkorpset tager nye medlemmer ind, og både piger og drenge optages. Man behøver ikke have kendskab til musik i forvejen, men man skal være mindst 10 år - og gerne ældre.

Gratis at deltage

Spejderne tilbyder forskellige aktiviteter med bål, reb, rafter, naturoplevelser, lege, kreative opgaver, pizzabagning og meget mere.

Der er mange muligheder for at gå rundt og prøve de forskellige opgaver og se nærmere på spejdernes hytte og øvrige faciliteter.

Arrangementet foregår hos KFUM-Spejderne, Herlufsholm Gruppe, Ringstedgade 237 i Næstved. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Der er naturligvis taget forholdsregler omkring coronasituationen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk