23. november 2020
Tirsdag 24. novebmer kl. 19.30 er det Skt. Jørgens Kirkes tur til at få besøg af Birthe Kjær og publikum kan glæde sig til hendes julesange.
Tirsdag 24. novebmer kl. 19.30 er det Skt. Jørgens Kirkes tur til at få besøg af Birthe Kjær og publikum kan glæde sig til hendes julesange.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birthe Kjær i kirkerummet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birthe Kjær i kirkerummet
Næstved - 29. oktober 2020 kl. 16:00

Den garvede danske sangerinde giver sig i kast med en ny og spændende udfordring nemlig julekoncerter. Snart får Skt. Jørgens Kirke besøg.

Man skulle tro, at Birthe Kjær efter 60 år i branchen har prøvet det meste. Hun har sunget sine mange hits på næsten alle landets scener og festivaler, spillet revy og teater, været tv vært for en række programmer, sunget viser og jazz - og været med i Vild Med dans. Hun kan lide at prøve talentet af og få nye udfordringer.

Nu har hun givet sig selv en helt ny og spændende udfordring, når hun i år leverer julekoncerter i landets kirker. Det er noget Birthe Kjær aldrig har prøvet før.

Hun bliver akkompagneret af Mickey Pless på keyboard og Morten Øberg på fløjte.

Repertoiret er danske og engelske julesange og salmer, som hun holder af - og måske også lige et par af hendes egne dejlige sange.

Publikum kan i Skt. Jørgens Kirke i Næstved se frem til hendes besøg Tirsdag 24. november kl. 19.30. Der er salg af billetter på kirkekontoret eller på billetto.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk