11. december 2017
»Sikke et cirkus« udspringer af Danmarks Radios Cirkus Summarum og har alle de kendte karakterer på setlisten, heriblandt Hr. Skæg, Onkel Reje og Bamse samt rasmus Bjerg som cirkusdirektør. Foto: Rolf Konow
gallery icon

Se billedserie

»Sikke et cirkus« udspringer af Danmarks Radios Cirkus Summarum og har alle de kendte karakterer på setlisten, heriblandt Hr. Skæg, Onkel Reje og Bamse samt rasmus Bjerg som cirkusdirektør. Foto: Rolf Konow
Foto: Rolf Konow/Rolf konow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biochef klar til første film-efterår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biochef klar til første film-efterår
Næstved - 12. oktober 2017 kl. 12:20
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. august fik Nordisk Film Biografer Næstved ny biografchef i form af Søren Horsevad, der kom til fra en tilsvarende stilling i biografen Dagmar i København.

Efteråret bliver dermed hans første i Næstved, hvor han kan se frem til en traditionelt set travl tid i biografen med mange store premierer.

Det er især børnefilm som Lego Ninjago og »Sikke et cirkus«, som begge har haft premiere, der skal trække det yngste publikum i biografen, mens blandt andre filmen Blade Runner 2049 skal hive det voksne publikum op af sofaen og ind foran de store lærreder.

Dermed favner biografen også, hvad der typisk sælger billetter i Næstved - børnefilm og actionfilm.

Søren Horsevad glæder sig dog også personligt til at se filmen The Snowman, der er en britisk filmatisering af norske Jo Nesbøs bog med samme titel.

Årets absolutte filmiske højdepunkt må han dog vente på lidt endnu, for først i midten af december er der premiere på Star Wars - The Last Jedi, som han spår bliver årets bedst sælgende film i Næstved.

Foruden det daglige program har biografen arrangeret en række events henover efteråret, og blandt andet kan de mandag den 23. oktober byde inden for til visningen af klassikeren »Dirty Dancing« fra 1987.

- Så må vi se, om vi kan få folk i biografen en mandag aften, siger Søren Horsevad, der også snart åbner dørene til endnu en operasæson i de røde biografsæder.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk