25. november 2017
19 dobbelthuse opføres som fuldmurede huse i traditionel stil.
gallery icon

Se billedserie

19 dobbelthuse opføres som fuldmurede huse i traditionel stil.
Foto: Mads
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilmanden vil bygge 38 rækkehuse i Fensmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilmanden vil bygge 38 rækkehuse i Fensmark
Næstved - 13. maj 2017 kl. 12:25
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

fensmark: Nu skal der bygges rækkehuse i Fensmark. Bilmanden René Jørgensen går i gang med at opføre 38 rækkehuse på entreprenørfirmaet Kurt Petersens tidligere grund på hjørnet af Kalkerupvej og Glasmagervej.

René Jørgensen købte grunden i 2016, og præsenterer nu et spændende rækkehus-projekt. Og den optimistiske tidsplan siger, at alle 38 boliger kan være færdige om et par år.

- Jeg tror, at der vil være stor interesse for rækkehusene. Der er tale om fuldmurede huse med tegltag, carport og lavenergivenlige. Traditionel byggestil. Jeg oplever, at der er godt gang i byggeriet i blandt andet Vallensved og Holme Olstrup. Og rækkehusene i Fensmark ligger bestemt ikke dårligere, i et hyggeligt område med en lille sø. Og Fensmark har det hele, indkøbsmuligheder, skoler og apotek plus fritidsfaciliteter. Så jeg er optimist, siger René Jørgensen.

Opføres i etaper
Han har netop fået byggetilladelsen, og i næste uge starter opførelsen af et prøvehus. Salget af rækkehusene begynder om en måned, og René Jørgensen vil gennemføre projektet i tre etaper. Så snart 70 procent af boligerne i en etape er solgt, går byggeriet i gang. Der er 12 boliger i første etape.

Boligerne bliver ens og er på 100 kvadratmeter, men der er mulighed for at få opfyldt individuelle ønsker. Der er 400 kvadratmeter grund til hver bolig. Salgsprisen er 1,8 millioner kroner.

Området har endnu ikke fået navn, men René Jørgensen håber, at kommunen vil acceptere navnet Søkildevej - som henviser til søen i området. Byrådet skal godkendt navnet på det nye boligområde i Fensmark.

René Jørgensen har altid handlet med biler, men har også en del ejendomme. For et par år siden gennemførte han en succesfuld renovering af Scheel-Bech bygningen på Axeltorv i hjertet af Næstved.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk