20. juli 2019
Rita Rask ? eller Niels Peter Kløft ? var god til at få receptionsgæsterne inddraget i sin aparte optræden. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Rita Rask ? eller Niels Peter Kløft ? var god til at få receptionsgæsterne inddraget i sin aparte optræden. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie og video: Rakkerpak overtog jubilæumsreception

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie og video: Rakkerpak overtog jubilæumsreception
Opdateret 19. januar 2019 kl. 14:57
Næstved - 19. januar 2019 kl. 10:02
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var croissanter med fyld, kanapeer og sandwich. Der var chokolade, kransekage og en formidabel jordbærkage - lavet af jubilaren selv. Der var taler fra borgmesteren, den tidligere i Suså - Poul Erik Sørensen, kommunedirektør Hanne Dollerup og Venstres Kristian Skov-Andersen, rosende ord og flotte gaver - og så var der Dansk Rakkerpak, som mere eller mindre overtog showet i byrådssalen i Næstved.

arrow Læs også: En humørbombe af en politisk håndværker fejrer 25 år i byrådet

Det skete, efter borgmester Carsten Rasmussen (S) havde holdt tale for sin partifælle, 25 års-jubilaren Linda Frederiksen. Til lyden af en ikke særlig velspillende trækbasun og iklædt en form for spejderuniform indtog Niels Peter Kløft byrådssalen - i form af Rita Rask.

- Vi kender jo hinanden fra gamle dage, hvor vi gik til spejder sammen, lød det med den fjollede stemme fra den ene halvdel af Næstveds Internationale Egnsteater, og Linda Frederiksen var med på legen.

Det samme var resten af salen, som var proppet med jubilarens nuværende og tidligere byrådskolleger, familie, frivillige fra forskellige foreninger og helt almindelige borgere fra Glumsø. Eller, det kom de i hvert fald.

For er der noget, Dansk Rakkerpak ynder, er det at inddrage publikum. Det gik ud over blandt andre Hanne Dollerup og Venstres Sebastian Mylsted-Schenstrøm, som måtte hjælpe til, da der skulle synges fællessang til melodien »We Shall Overcome«. Bagefter blev kommunedirektøren hjulpet på plads af Rita Rask, som tog hende over skulderen og bar hende mere eller mindre elegant.

- Jeg vidste jo godt, at de ikke er til at styre. Jeg synes, det var et fantastisk indslag og dejligt uformelt, sagde Linda Frederiksen til Sjællandske og glædede sig over at se så mange mennesker fra nær og fjern.

Linda Frederiksen sidder i bestyrelsen for Dansk Rakkerpak, så hun havde luret, at der nok kom et indslag fra den kant.

arrow 152 mio. kr. til ny svømmehal: Det må ikke blive nyt Arena-projekt
10. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 11:32
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk