20. november 2017
Peter André (i hvid skjorte) var en voldsomt populær herre blandt mange unge piger i 90?erne. Han holder sig stadig temmelig godt, og det samme gør hans popularitet, kunne det konstateres lørdag i Rådmandshaven. Foto: Esben Thoby
gallery icon

Se billedserie

Peter André (i hvid skjorte) var en voldsomt populær herre blandt mange unge piger i 90?erne. Han holder sig stadig temmelig godt, og det samme gør hans popularitet, kunne det konstateres lørdag i Rådmandshaven. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Hæsblæsende og herlig 90'er-fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Hæsblæsende og herlig 90'er-fest
Næstved - 20. august 2017 kl. 14:16
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rådmandshaven i Næstved var lørdag vært for 12 timers 90'er-fest, og en fest blev det. Stemningen var i top blandt de 9000 publikummer til det udsolgte »Vi elsker 90'erne«-arrangement.

Der var uhyre travlt på begge sider af den lange bar, som opdelte Rådmandshaven i to; en halvdel til standardbilletter og en anden til det dyrere område med fri bar. Festen så dog ud til at være lige fed i begge lejre.

Vejrguderne var barmhjertige, og det var nærmest bare et ekstra festligt indslag, da regnsluserne åbnede op for fuld drøn - symbolsk under hovednavnet Aquas optræden - og heldigvis kun i præcis de omkring fem minutter, det tog at optræde med megahittet »Barbie Girl«.

Af andre kendte navne fra dengang, publikum var enten børn eller unge - hovedparten så ud til at være i 30'erne og 40'erne - optrådte blandt andre Safri Duo, Sash, Whigfield, Dr. Bombay, Vengaboys og ikke mindst Peter André.

Det australske idol, hvis plakat hang på mange pigeværelser i 90'erne, blev kendt for sit vaskebræt og hittet »Mysterious Girl«, som også vakte vild begejstring i Næstved. Den i dag 44-årige sanger var også selv begejstret.

- Da jeg lavede musik i 90'erne, var vi (musikerne) altid i konkurrence med hinanden. Nu er det helt anderledes, vi er venner og rejser rundt og optræder sammen og hygger os. Det er så sjovt, sagde Peter André til Sjællandske, umiddelbart efter han havde været på scenen.

- Jeg har lavet omkring ti shows i Danmark, og Næstved er helt klart i min top tre. Vi er blevet taget rigtig godt imod, og det var dejligt at mærke publikums entusiasme, lød det videre.

Peter André optrådte i 20 minutter, hvilket var tæt på gennemsnittet for de i alt 25 navne til »Vi elsker 90'erne«. Nogle optrådte længere, og det var således et hæsblæsende program med få pauser. Tempoet blev holdt oppe, og festen gik aldrig død.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk