26. marts 2019
Arne Nilsson fortæller om, hvordan det var at være i lære i Brugsforeningen Virkelyst. Privatfoto
Arne Nilsson fortæller om, hvordan det var at være i lære i Brugsforeningen Virkelyst. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedforedrag om brugsforeninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedforedrag om brugsforeninger
Næstved - 15. november 2018 kl. 19:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 50 år siden slog et par brugsforeninger på Fuglebjergegnen sig sammen for at bygge et nyt supermarked i Fuglebjerg. Det er det supermarked, som i dag hedder SuperBrugsen.

Fuglebjergegnens Lokalhistoriske Forening - Borupris' Venner inviterer til et billedforedrag om de gamle brugsforeninger på Fuglebjergegnen og om den nye forretning på Byagervej i Fuglebjerg, som 1. april 2019 kan fejre sit 50 års jubilæum. Det foregår torsdag den 29. november kl. 19 i Fællessalen på Lille Næstved Skole, afdeling Fuglebjerg på Sandvedvej 24.

Her vil Carsten Egø Nielsen vise billeder og fortælle om brugsforeningsbevægelsen og lidt om de tidligere forretninger i Fuglebjergs omegn. Fortællingerne suppleres af Kirsten Grønbæk og Jens Jespersen, hvis fædre var uddelere i henholdsvis Virkelyst, senere Fuglebjerg, og Rejnstrup Brugsforeninger.

Arne Nilsson vil desuden fortælle om at være i lære i Virkelyst Brugsforening, og man kan også høre lidt om den nuværende brugs i Fuglebjerg. Alle er velkomne til arrangementet. Der opkræves entré for medlemmer af foreningen på 20 kroner og 50 kroner for ikke-medlemmer. Entréen dækker også en forfriskning i pausen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk