15. december 2017
Et hav af blomster, lys, tomme dåser og flasker, billeder og hilsner markerer tydeligt for forbipasserende, hvor en 22-årig mand fra Næstved på tragisk vis blev kørt ihjel i søndags. Fotos: Esben Thoby
gallery icon

Se billedserie

Et hav af blomster, lys, tomme dåser og flasker, billeder og hilsner markerer tydeligt for forbipasserende, hvor en 22-årig mand fra Næstved på tragisk vis blev kørt ihjel i søndags. Fotos: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Mange mindes 22-årig ved drabssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Mange mindes 22-årig ved drabssted
Næstved - 30. marts 2017 kl. 07:56
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange mennesker mindes og ærer den trafikdræbte, som blev kørt ihjel i søndags, ved at lægge blomster og tænde lys langs Ny Præstøvej uden for Næstved, hvor ulykken fandt sted.

arrow Læs også: Tragedie: Sprang væk fra motordamp og blev kørt ihjel

At en hel del også har valgt at stille øldåser og tomme alkoholsodavandsflasker, illustrerer på tragisk vis, at der var tale om 22-årig ung og livsglad mand.

Der er skrevet et hav af hilsner til den afdøde og lagt billeder af ham med venner og bekendte på stedet. Alt sammen beskyttet mod regnen i plastikchateks. Der er ingen tvivl om, at den 22-årige var særdeles populær og vellidt.

Ulykken skete rettelig på Ny Præstøvej ud for Næstved Skytteforenings område og ikke ved Skovgrillen, som politiet i første omgang meldte ud. Det er længere væk i retning mod Mogenstrup og et lille stykke efter rundkørslen, som forbinder ringvejene i Næstved.

Det var i søndags kort før klokken 19, at den 22-årige mekaniker fra Næstved blev dræbt på stedet, da han blev ramt af en varebil. Den unge mand var steget ud af sin BMW, som havde motorproblemer, og da han åbnede kølerhjelmen, væltede det op med røg eller damp, hvilket fik ham til at springe til siden og ud på vejen, hvor varebilen kom kørende bagfra.

Den 22-årige bisættes på lørdag.

arrow 22-årig mand træder ud foran bil og bliver dræbt
26. marts 2017 kl. 19:49 Opdateret: kl. 21:08
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk