15. maj 2021
Branden har ikke bragt mennesker eller dyr i fare, lyder det fra politiet, som var til stede onsdag formiddag. Grundet varmen opgav de at foretage undersøgelser på stedet i første omgang. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Branden har ikke bragt mennesker eller dyr i fare, lyder det fra politiet, som var til stede onsdag formiddag. Grundet varmen opgav de at foretage undersøgelser på stedet i første omgang. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Brand huserer på gods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Brand huserer på gods
Opdateret 11. marts 2020 kl. 15:14
Næstved - 11. marts 2020 kl. 15:09
Af Esben Thoby

Onsdag formiddag omkring klokken 10.30 opstod der brand på Bækkeskov Gods, øst for Næstved. I skrivende stund befinder brandvæsnet sig stadig på stedet, og det kommer de til at gøre de næste mange timer.

arrow Læs også: Underjordisk brud på gasledning

- Vi har branden under kontrol, men der er fortsat ild i 350 bigballer, som befinder sig i to ladebygninger. Taget er allerede brændt, så vi lader de to bygninger brænde ned. Vi tager det stille og rolig og sikrer, at flammerne ikke kan sprede sig, siger indsatsleder Knud-Erik Døssing fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning.

- Der ville skulle bruges alt for mange ressourcer på at slukke halmen, som vi så skulle have ud bagefter, inden det alligevel skulle brændes. Så vi lader to mand og en brandbil blive natten over, og hvis vi er heldige, så er det brændt ned til i morgen, tilføjer han.

Bækkeskov Gods var rigmanden Peter Zobels hjem fra 1995 og til hans død i 2017. I 2018 blev godset købt for svimlende 131 millioner kroner af milliardærsønnen Michael Immanuel Jebsen, som dog ikke selv bor der. Han er søn af erhvervsmanden og milliardæren Hans Michael Jebsen, fjerde generation i den verdensomspændende handelsvirksomhed Jebsen & Co. Ltd., som har hovedsæde i Hong Kong.

arrow Gasledning gravet over i Glumsø
20. marts 2020 kl. 20:30 Opdateret: kl. 20:54
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk