22. september 2020
Næstved Billard Klub har samlet 130.000 kroner sammen til to nye caramboleborde og en opfriskning af klublokalerne. Fra venstre: Mads Carlsen, Victor Nielsen og formand Mick Jørgensen. Privatfoto
Næstved Billard Klub har samlet 130.000 kroner sammen til to nye caramboleborde og en opfriskning af klublokalerne. Fra venstre: Mads Carlsen, Victor Nielsen og formand Mick Jørgensen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billardklub med nye borde: Skal være vært ved kvinde-DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billardklub med nye borde: Skal være vært ved kvinde-DM
Næstved - 05. november 2019 kl. 12:01
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billard spilles bedst på nye borde. Og dem har Næstved Billard Klub fået to af.

arrow Læs også: Lokal sportslegende er død

Det er nemlig lykkedes billardklubben, der holder til i Herlufmagle, at skaffe 130.000 kroner til to nye caramboleborde og samtidig er lokalerne i det tidligere bibliotek på Helgesvej frisket op i nye farver, takket være frivillige, der har knoklet løs med pensler og malerbøtter.

- Der er rigtig mange som har hjulpet os. Dels har vi fået støtte fra Nordeafonden og DIF's og DGI's foreningspulje. Borgmester Carsten Rasmussen og byrådsmedlem Helge Adam Møller har også støttet op om billardmaraton, hvor vi spillede billard i 15 timer. På den konto skaffede vi 40.000 kroner til klubkassen, fortæller formand Mick Jørgensen.

Nu er bordene blevet udskiftet og lokalet sat i stand - og så skal det selvfølgelig også bruges.

Næstved Billard Klub er derfor blevet udpeget som vært i 3-bande carambole for kvinder, der afvikles lørdag den 9. november. Der er gratis entré og kaffe til alle tilskuere i tidsrummet klokken 11 til 18, hvor der hele tiden vil være kampe i gang.

Kom og spil med
Næstved Billard Klub, der sidste år rykkede ud af den fornemste række, Elitedivisionen, tæller cirka 50 medlemmer, men vil gerne være nogle flere.

- Vi har ingen nedre aldersgrænse, men det er selvfølgelig en fordel at børnene er store nok til at nå op til bordet. Så mød bare op og spil med. Billard er en sport for alle, siger Mick Jørgensen.

Han understreger samtidig, at Næstved Billard Klub ikke er en værtshussport, men en seriøs idrætsgren, der dyrkes uden alkohol.

- Bajere og billard. Det hænger ikke sammen her hos os, siger Mick Jørgensen.

arrow Prøv kræfter med billard
10. februar 2019 kl. 13:53 Opdateret: kl. 13:12
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk