14. november 2018
Minna Jensens svoger blev forsøgt genoplivet hele vejen i ambulancen til Slagelse Sygehus og også på selve hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.
gallery icon

Se billedserie

Minna Jensens svoger blev forsøgt genoplivet hele vejen i ambulancen til Slagelse Sygehus og også på selve hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.
Foto: Daniel/presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilister ignorerede desperat kvinde under dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilister ignorerede desperat kvinde under dødsulykke
Opdateret 04. november 2017 kl. 07:35
Næstved - 04. november 2017 kl. 06:32
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- På et tidspunkt var der én, der tog farten af, og jeg tænkte, at han ville stoppe. Men han holdt bare stille for en anden, der skulle ud fra en sidevej, og kørte så videre.

arrow Læs også: 67-årig bilist død - familien overlevede

Ordene kommer fra en chokeret Minna Jensen. Hun var passager i den bil, som i mandags forulykkede på Sandbyvej, mellem Glumsø og Sandby. Hendes svoger fik et hjertestop og afgik senere ved døden.

I første omgang havde 73-årige Minna Jensen og hendes ti år yngre søster dog brug for hjælp til at få den 67-årige mand ud af den forulykkede bil, så han kunne få hjertemassage. Men han var for tung.

- Jeg gik helt ud i rabatten og stod og vinkede, mens jeg stadig havde alarmcentralen i røret. Bilen holdt ikke skjult, man kunne tydeligt se, at der var sket en ulykke. Alligevel var der ingen, der holdt ind til siden for at hjælpe. Folk blev ved at køre forbi, siger Minna Jensen.

Til sidst fik hun og søsteren hjælp af tre mennesker, der standsede. Inden da var, ifølge Minna Jensen, mindst 20 og sikkert flere biler kørt forbi uden at stoppe for at hjælpe.

Læs hele Minna Jensens historie i lørdagens Sjællandske. Her fortæller hun også, hvordan hendes bevidstløse svogers fod fortsat hvilede på speederen, således at kun en snarrådig handling forhindrede en endnu værre ulykke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk