26. august 2019
Bilkas bilbanko har tidligere været en stor succes, og bingochef Nicki Stougaard anbefaler derfor, at man tilmelder sig i god tid. Privatfoto
Bilkas bilbanko har tidligere været en stor succes, og bingochef Nicki Stougaard anbefaler derfor, at man tilmelder sig i god tid. Privatfoto
Foto: Heidi Sinnet Stylize
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilbanko med et musikalsk tvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilbanko med et musikalsk tvist
Næstved - 11. august 2019 kl. 20:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilka inviterer til det populære gratis bilbanko - denne gang med et musikalsk tvist kaldet »Car'aoke« - onsdag 21. august kl. 18.-22. på parkeringspladsen ved Næstved Storcenter.

Ved check-in får alle tilmeldte både bankoplader og information om den radiofrekvens, bilradioen skal indstilles på. I stedet for nummeropråb, afspilles bidder af kendte musiknumre via radiofrekvensen, som skal krydses af på bankopladen. Deltagerne kan forvente alt fra Nik & Jays kæmpehit Lækker til Birthe Kjærs klassiker Den knaldrøde gummibåd, og er man så heldig at få banko, dytter man og blinker med billygterne.

- Vi tror, at folk får en fest. Der bliver med sikkerhed sunget med og danset i bilerne! Konceptet er lige så tosset, som vi godt kan lide det, og derfor glæder vi os til at introducere alle vores kunder for det nye og festlige Musikbilbanko, fortæller Bilkas eventansvarlige, Nicki Stougaard.

Tilmeldingen til Bilkas festlige Musikbilbanko åbnede fredag 9. august og foregår online på Bilkas hjemmeside.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk