23. marts 2019
F. H. Porebeton Byg lavede alt byggeri i gasbeton, men er nu erklæret konkurs. Modelfoto: Erik Pingel
F. H. Porebeton Byg lavede alt byggeri i gasbeton, men er nu erklæret konkurs. Modelfoto: Erik Pingel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betonfirma er faldet helt fra hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betonfirma er faldet helt fra hinanden
Næstved - 09. juli 2018 kl. 15:20
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 10 ansatte mistede jobbet, da F.H. Porebeton Byg ApS i Rønnebæk for små to måneder siden måtte lukke forretningen.

- Vi er først lige begyndt at kigge på sagen, men ifølge indehaverens oplysninger, så var det banken, som smækkede kassen i, siger advokat Mads Fossing fra lokale Advodan, der er udpeget til kurator i sagen.

Da banken sagde stop, kunne firmaet ikke betale lønningerne, og det er en af de ansatte, som via fagforeningen 3F begærede selskabet konkurs. Frank Hansens selskab på Fjellebrovej blev erklæret konkurs ved Skifteretten i Næstved i onsdags, den 4. juli.

De senere år har der været tvivl om, hvorvidt selskabet overhovedet kunne fortsætte. Det har været på bankens nåde, og nu var grænsen åbenbart nået.

2017 endte med et overskud på 70.375 kroner efter en bruttofortjeneste på 7,4 mio. kroner, men gælden til bankerne var det seneste år steget fra 563.000 kroner til 847.000 kroner, samtidig med at der var anden gæld på næsten 1,9 mio. kroner.

Indehaveren er fortsat med et enkeltmandsfirma F H Porebeton montage v/Frank Hansen. Det beskæftiger sig ifølge de offentlige registre med udlejning og leasing af entreprenørmateriel.

Indehaver Frank Hansen har ingen kommentarer til konkursen.

Har man penge til gode i F.H. Porebeton Byg ApS, skal man opgøre gælden pr. konkursdagen og vedlagt dokumentation sende opgørelsen til kurator snarest.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk