26. marts 2019
Arne Hulbæk trykkede mange gange forgæves på dørtelefonen, da han ville aflevere sin gamle ven på Symfonien, efter de to havde været til gudstjeneste. Foto: Esben Thoby
Arne Hulbæk trykkede mange gange forgæves på dørtelefonen, da han ville aflevere sin gamle ven på Symfonien, efter de to havde været til gudstjeneste. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsven raser: Kunne ikke aflevere beboer på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsven raser: Kunne ikke aflevere beboer på plejehjem
Næstved - 10. juli 2018 kl. 05:58
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg ved godt, de kalder det en beskyttet bolig, men den skal vel ikke være beskyttet mod, at beboerne kan komme hjem igen?

arrow Læs også: Debat: Store roser til Symfonien

79-årige Arne Hulbæk blev godt og grundigt gal i skralden, da han forrige søndag ville aflevere sin 91-årige besøgsven på plejehjemmet Symfonien i Næstved, efter de to havde været til gudstjeneste sammen.

- Jeg trykkede nok 50 gange på dørtelefonen, men forgæves. Der stod et telefonnummer, som man kunne ringe til, hvis der ikke blev svaret, men vi var to ældre mennesker, som ikke altid har en mobiltelefon ved hånden, fortæller Arne Hulbæk og fortsætter:

- Jeg stod med en 91-årig kvinde lige i middagssolen, og først efter 20 minutter, var vi så heldige, at en ældre beboer skulle ud, og så smuttede vi ind.

Besøgsvennen blev rasende, fordi det er tredje gang, han oplever, at Symfonien bliver det rene Fort Knox i weekenden. Men selvfølgelig skal plejehjemmet ikke være et uigennemtrængeligt fort, forsikrer teamleder Gitte Larsen. Der har været bøvl med dørtelefonernes elektronik, men det er ordnet nu, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk