14. april 2021
Nu kan flere pårørerende besøge deres familiemedlemmer på kommunens plejehjem. Besøgsrestriktionerne er ophævet, da 81 procent af beboerne er fuldt færdigvaccineret for mere end en uge siden.
Nu kan flere pårørerende besøge deres familiemedlemmer på kommunens plejehjem. Besøgsrestriktionerne er ophævet, da 81 procent af beboerne er fuldt færdigvaccineret for mere end en uge siden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsrestriktioner ophæves på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsrestriktioner ophæves på plejehjem
Næstved - 07. marts 2021 kl. 13:22
Af Kim Palm

Nu bliver det atter muligt for endnu flere pårørende at besøge deres familiemedlemmer på kommunens plejehjem.

Styrelsen for Patientsikkerhed har ophævet de restriktioner, der blev indført i slutningen af sidste år. Konkret betyder det, at beboerne på kommunens plejecentre nu kan få besøg af flere end de tre faste besøgende, som hidtil har været gældende.

- Årsagen er at 81 procent af beboerne nu er blevet vaccineret med andet stik for mere end en uge siden. Derfor er det glædeligt at vi nu kan åbne op igen, siger direktør for Sundhed og ældre i Næstved Kommune, Jakob Bigum Lundberg.

Kommunen opfordrer dog stadig pårørende til at lade sig teste inden besøg og der er fortsat krav om, at man bærer mundbind eller visir, når man går til eller fra plejeboligen.

- Men hvis I kan holde mindst to meters afstand under besøget i plejeboligen behøver I ikke bære mundbind, siger Jakob Bigum Lundberg.

Ophævelsen af besøgsrestriktionerne gælder dog ikke for plejecenter Birkevang i Herlufmagle og akutpladserne på Marksvej i Næstved. Her er alle endnu ikke færdigvaccineret.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk