15. december 2019
Benny D var manden, der skaffede sønnen i lære som tømrer. Han er stolt over, at Anders budskab har udløst en lavine i medierne. Foto: Per Witt
Benny D var manden, der skaffede sønnen i lære som tømrer. Han er stolt over, at Anders budskab har udløst en lavine i medierne. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benny D: Det var mig der skaffede Anders en læreplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benny D: Det var mig der skaffede Anders en læreplads
Næstved - 21. juli 2019 kl. 16:28
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg synes det er godt gået.
I et sommerhus på Enø sidder Benny Dam Nielsen, tidligere indehaver af Benny D. Auto i Appenæs - og far til Anders Nielsen, hvis opslag på Facebook med overskriften »Det er kun de dumme, der bliver håndværkere!« er nået ud til 1,8 millioner danskere og er blevet delt næsten 29.000 gange.

arrow Læs også: Tømrer ramte hovedet på sømmet: Facebook-opslag stikker helt af

Benny D. som han kaldes, kan tage æren for sønnens karrierevalg. Det var nemlig ham, der skaffede sønnen en læreplads som tømrer.

- Jeg kunne godt se at mekaniker-vejen ikke var noget for Anders, så da han vendte hjem fra højskole havde jeg taget kontakt til Børge Jacobsen & Søn, der stod og manglede en tømrerlærling, siger Benny D.

Han er stolt over, at sønnens budskab om at vælge håndværkervejen har ramt hovedet på sømmet og udløst en mindre lavine i det danske medielandskab.

- Som gammel håndværker er jeg glad for at Anders fortælling berører så mange. For den rummer et vigtigt budskab og er ikke bare fis og ballade, siger Benny D.

Fis og ballade er ellers også en del af historien, da Anders Nielsen sideløbende med tømrerfaget også turnerer rundt som stand-up komiker. Det talent kommer heller ikke bag på Benny D.

- Han var altid ved at flække af grin, når han sad og så Casper og Mandrilaftalen og han havde lært sig samtlige replikker udenad, så jeg kunne godt se, hvor det bar hen, siger den tidligere mekaniker fra Appenæs.

Efter at have skruet på biler i 35 år solgte Benny Dam Nielsen sit værksted i 2017 og nyder livet i sommerhuset på Enø.

- Så har jeg mere tid til golfbanen, samt mønter og frimærker. Og jeg lytter selvfølgelig også til »Nyt fra Næveren«. Det er gode løjer fra lokalområdet, siger Benny D.

arrow Komikere klar med ny netavis
12. marts 2019 kl. 08:44 Opdateret: kl. 08:34
arrow Borgmester gjorde tykt grin med naboby
27. oktober 2018 kl. 18:58 Opdateret: kl. 20:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk