31. maj 2020
Saxofonisten Benjamin Koppel spiller sammen med Martin Valsted til rytmisk aftengudstjeneste i Skt. Jørgens Kirke. PR foto
Saxofonisten Benjamin Koppel spiller sammen med Martin Valsted til rytmisk aftengudstjeneste i Skt. Jørgens Kirke. PR foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benjamin Koppel til aftengudstjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benjamin Koppel til aftengudstjeneste
Næstved - 11. marts 2020 kl. 15:15
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom og oplev en anderledes og mere moderne måde at tænke gudstjeneste på, når der er rytmisk aftengudstjeneste i Skt. Jørgens Kirke søndag den 15. marts klokken 19.

arrow Læs også: Guitarikon spiller i kirken

Det er en mulighed for at komme helt ned i gear og finde ud af, hvad kirkerummet, musikken og teksterne fra biblen kan bruges til i en til tider alt for hektisk hverdag.

Koppel er med

Martin Valsted spiller kun på flyglet - enten noget af sin egen musik eller nogle ældre salmer, som han giver nyt liv.

Der synges også nyere salmer, og deltagerne møder nye digte eller bønner, som lægger sig tæt op ad det tema, sognepræst Lillian Jordan Nielsen har valgt den pågældende aften.

Martin Valsted har inviteret saxofonisten Benjamin Koppel med, og sammen vil de to stå for musikken. Benjamin Koppel er en af Danmarks mest efterspurgte saxofonister og har turneret i ind- og udland - både i eget navn og sammen med diverse pop- og jazzstjerner.

Herhjemme har han blandt andet arbejdet med navne som Alberte Winding, Moonjam, Hanne Boel, Sanne Salomonsen, Marie Carmen Koppel, Danseorkestret med flere.

Efter gudstjenesten er der mulighed for et glas rødvin eller faxe kondi og en snak.

arrow Rytmisk aftengudstjeneste i kirken
15. december 2019 kl. 19:32 Opdateret: kl. 17:53
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk