15. december 2017
Fire beboere i Nøddehegnet i Næstved havde fået nok af det, de kaldte en diktatorisk formand. Der er stemt nej til en ny parkeringsplads, og nu kom den alligevel. Det gjorde dem rasende. Fra venstre er det Annelise Nielsen, Tanni Hjordrup, Heidi Larsen og Steen Højengaard. Foto: Robert Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fire beboere i Nøddehegnet i Næstved havde fået nok af det, de kaldte en diktatorisk formand. Der er stemt nej til en ny parkeringsplads, og nu kom den alligevel. Det gjorde dem rasende. Fra venstre er det Annelise Nielsen, Tanni Hjordrup, Heidi Larsen og Steen Højengaard. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboere vandt første omgang: Arbejdet med at gøre grøn oase til P-plads er stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboere vandt første omgang: Arbejdet med at gøre grøn oase til P-plads er stoppet
Næstved - 10. august 2017 kl. 07:57
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om græsplænen forlængst er væk, så er kampen for at få stoppet arbejdet med den nye parkeringsplads bestemt ikke slut i Nøddehegnet - en større bebyggelse i Næstved.

Det er lykkedes en gruppe beboere at få sat en stopper for yderligere ødelæggelser af den lille grønne oase midt i bebyggelsen.

- Arbejdet er stoppet på græsplænen, fordi vi har bedt om det, siger Steen Højengaard, der var en af de fire der protesterede i Sjællandske 21. juli.

Han fortæller, at de har indsamlet 103 underskrifter ud af 203 i foreningen, og der er nu indkaldt til et ekstraordinært afdelingsmøde 6. september, hvor de skal beslutte, hvad der nu skal ske.

- Folk er stadig vrede, fordi de har ødelagt græsplænen. Der er jo et stort hul, siger Steen Højengaard.

Mandag morgen 17. juli vågnede de op til rasende kædesave og brummende gravemaskiner.

Den dejlige grønne oase med skyggefulde træer midt i bebyggelse var ved at blive omdannet til en stenørken. Stik mod beboernes ønsker, og det har gjort dem rasende.

Sjællandske talte med Heidi Larsen, Annelise Nielsen, Steen Højengaard og Tanni Hjordrup.

Historien gik tilbage til et ekstraordinært afdelingsbestyrelsesmøde 7. april 2016 , hvor man stemte om, man skulle godkende optagelsen af et lån på ca. 4 mio. kroner til etablering af nye funktionær faciliteter. I det forslag lå også et punkt, der handlede om at gøre græsplænen til parkeringsplads, mente de fire. Og det var der stemt nej til, fastholdt de.

- Det vil de tale sig ud af, men vi har stemt om det, sagde Annelise Nielsen.

Det var formand for boligforeningen Per Johansen ikke enig i.

Han afviste, at der skulle være foregået noget fordækt og slog fast, at intet var gjort forkert, og alt holdt sig inden for lovgivningen. Han mente, at beboerne blandede pærer og bananer.

Han kaldte de fire for ballademagere, der ødelagde det for de mange. Derfor havde han sat arbejdet med parkeringspladsen i gang.

Det er det arbejde, der nu er stoppet - i hvert fald frem til det ekstraordinære afdelingsmøde onsdag 6. september.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk