17. september 2019
Et enigt Kultur- og demokratiudvalg blev mandag enige om, at Næstved Boldklub skal være med til at betale for varme i banen. Hvordan og hvor meget er dog fortsat uafklaret. Foto: Anders Ole Olsen
Et enigt Kultur- og demokratiudvalg blev mandag enige om, at Næstved Boldklub skal være med til at betale for varme i banen. Hvordan og hvor meget er dog fortsat uafklaret. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banevarme kan blive dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banevarme kan blive dyrt
Opdateret 27. november 2018 kl. 13:01
Næstved - 27. november 2018 kl. 09:40
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved bedste boldspillere gik søndag på vinterferie og når de dukker op igen på stadion den 3. marts er det med udsigt til varme i banen.

arrow Læs også: Debat: Varmt græs

Men det er stadig helt uafklaret, hvor meget klubben skal betale for lune fodboldstøvler, når der begynder at strømme vand ind gennem de 25 kilometer lange varmerør under stadion på Rolighedsvej.

- Vores udgangspunkt er fortsat, at klubben skal være med til at betale en del af omkostningerne, men det må bero med en forhandling mellem kommunen og Næstved Boldklub, siger udvalgsformand Linda Frederiksen (S), der havde sagen på dagsordenen på mødet i Kultur- og demokratiudvalget mandag.

Ifølge Linda Frederiksen var der tale om et enigt udvalg, der sparkede sagen til hjørne til engang efter nytår. Planen er at parterne mødes til et såkaldt dialogmøde den 21. januar.

Her vil spørgsmålet om betaling for brug af banevarme komme på tale.

- Jeg tror ikke klubben vil være i stand til at betale det fulde beløb, men vores udgangspunkt er, at selvfølgelig skal Næstved Boldklub også være med til at betale, siger Linda Frederiksen.

Kommunens egne beregninger viser, at det vil koste cirka 450.000 kroner at varme banen op i de kolde forårs- og efterårsmåneder, når der spilles divisionsfodbold og der er frost i luften. Men beløbet kan variere voldsomt.

Det afhænger nemlig af vejrets luner og i hvilket omfang der bliver brug for det store udendørs gulvvarmeanlæg under græstæppet på Rolighedsvej.

arrow Stadion tænder for banevarmen - skatteborgerne betaler regningen
16. februar 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 09:31
arrow Nu er der varme i banen: Uklart hvem der skal betale
23. november 2018 kl. 15:02 Opdateret: kl. 17:40
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk