6. august 2020
Flere steder i Tappernøje-området er der sat bamser i vinduerne, som børn kan glæde sig over og tælle, når de går tur. Privatfoto
Flere steder i Tappernøje-området er der sat bamser i vinduerne, som børn kan glæde sig over og tælle, når de går tur. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bamsejagt-dille hitter og spreder glæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bamsejagt-dille hitter og spreder glæde
Næstved - 11. april 2020 kl. 20:30
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye bamsejagt-dille er flere steder et hit. Også i Tappernøje-området, hvor der mange steder er opsat bamser i vinduerne. Byrådsmedlem Charlotte Roest (S) lavede for nogle dage siden et opslag i Facebook-gruppen »Tappernøje«, hvor hun opfordrede folk til at hoppe med på den nye dille, der efterhånden har spredt sig rundt om i verden. Her kan børnefamilier gå på bamsejagt, og se hvor mange bamser de kan finde frem til.

arrow Læs også: Bamse-jagten skal sprede smil

»Påsken står for døren, og selvom der snart åbnes op for pasning og skolegang for vores mindre børn, så kan dagene hjemme, indtil da - godt blive lidt lange. Mange børn savner deres skolekammerater, legeaftaler og fritidsaktiviteter, men måske tiden kunne bruges i Tappernøje med en hyggelig familieaktivitet, en tur ud på bamsejagt?«, starter hendes opslag.

Opslaget har siden fået mange positive tilkendegivelser. Flere borgere et gået med på dillen og har valgt at sætte bamser frem i vinduerne, udendørs eller på postkassen, som børnene nu kan lede efter og glæde sig over, når de går tur.

arrow Bamsejagt i Køges gader
06. april 2020 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:01
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk