21. juni 2021
Her er hunden det hele handler om. Herkules er en krydsning mellem en Amerikansk Pitbull og en XL Bully. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Her er hunden det hele handler om. Herkules er en krydsning mellem en Amerikansk Pitbull og en XL Bully. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anmeldte ekskæreste for vold: Jeg sparkede ikke hunden Herkules

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Anmeldte ekskæreste for vold: Jeg sparkede ikke hunden Herkules
Næstved - 15. januar 2021 kl. 06:55
Af Kim Palm

- Jeg har elsket den hund og passet godt på den, mens han sad inde. Derfor oprører det mig, at jeg skulle have sparket Herkules. Det kunne jeg aldrig finde på.

arrow Læs også: Dømt for grov vold i Bandidos' klubhus

En 20-årig kvinde og hendes 19-årige veninde har kontaktet Sjællandske for at give deres version af det optrin, der angiveligt fandt sted 9. december, hvor eks-kæresten kom for at hente hunden Herkules, som de to unge kvinder havde passet, mens han sad i fængsel. Herkules er en velvoksen hund på 40 kilo - halvt Amerikansk Pitbull og halvt XL Bully - en herlig hund med stor appetit på livet og på foderskålen.

- Den åd for 1.500 kroner om måneden og den åd også min høretelefoner og ødelagde mit fjernsyn, fortæller den unge tjenerelev.

Løb tør for penge

Den 25-årige mand, der plejer omgang med rockergruppen Bandidos, blev løsladt i november efter at have afsonet tre måneder for overfald på en mand, der havde solgt kyllingebouillon i stedet for hash, er det tidligere kommet frem i retten. Kort efter løsladelsen brød parret op med hinanden - og trods utallige opfordringer om at hente hunden, dukkede den 25-årige mand først op på kvindens bopæl tre uger senere.

- Jeg havde ikke flere penge. Derfor havde jeg sendt ham et billede af hunden bundet til en tagrende med to tomme foderskåle. Det var måske lidt strengt. Men det virkede, fortæller den 20-årige tjenerelev.

Kvælertag

9. december troppede manden og en kammerat op for at hente hunden, og de to kvinders forklaring flugter fint med, hvad anklageren sigtede manden for ved grundlovsforhøret den 5. januar.

Artiklen fortsætter under billedet

Efter den dramatiske hundeafhentning gik den 20-årige kvinde til politiet og anmeldte et overfald. Privatfoto

- Jeg råbte af ham og fortalte, at han skyldte mig en masse penge for foder og de ting, som hunden havde ødelagt. Så gik han amok og skubbede mig omkuld og trampede mig i brystkassen. Senere tog han kvælertag på mig og løftede mig op, så jeg dårligt var i stand til at trække vejret, inden han forsvandt med hunden, fortæller den spinkle kvinde om mødet med den 202 centimeter velvoksne eks-kæreste.

Kærlig pleje

Naboer havde slået alarm, og viceværten blev tilkaldt og spurgte om alt var okay. Det var de ikke, og de to kvinder kontaktede politiet og anmeldte eks-kæresten for vold. Han er nu varetægtsfængslet, foreløbig frem til 20. januar.

- Det, jeg er mest oprørt over, er, at han fortalte dommeren, at jeg havde sparket hans hund. Det kunne jeg aldrig drømme om. Vi har passet Herkules og givet ham kærlig pleje, siden han var hvalp.

De to unge kvinder fortæller, at de kort før jul blev kontaktet af et medlem af rockergruppen Bandidos, der bad dem om at trække anklagen tilbage.

- Han var flink nok, og han fortalte, at de nok skulle ordne ham på deres facon. I Bandidos slår man ikke på kvinder, børn eller dyr, fortæller den 19-årige veninde.

Der er endnu ikke sat dato på en kommende retssag, hvor den 25-årige hangaround i rockermiljøet muligvis bliver tiltalt for vold.

arrow Familiefar ville dræbe sin kone med gift i kakao og hobbykniv
03. marts 2021 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:25
arrow 22-årig erkender narkosalg: Så mange gange er han blevet dømt
26. februar 2021 kl. 15:48 Opdateret: kl. 11:00
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk