4. marts 2021
Produkter og redskaber på bordet bruges til en japansk ansigtsløftning.
gallery icon

Se billedserie

Produkter og redskaber på bordet bruges til en japansk ansigtsløftning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alternativ behandler åbner klinik i hjembyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alternativ behandler åbner klinik i hjembyen
Næstved - 28. april 2017 kl. 11:35
Af Kristian Willumsen

En butik kombineret med klinik åbner i morgen på Farimagsvej 27. Det er 30-årige Mette My Oppermann, der åbner klinikken, som tilbyder zoneterapi og kosmetisk pleje.

Mette My Oppermann er født og opvokset i Næstved. Barndommen blev tilbragt blandt villaer i Digterkvarteret, hvor hun som lille pige gik med drømme om at blive makeup-artist. Passionen for kosmetik og personlig pleje er der stadig, men det bliver ikke som makeup-artist, den skal dyrkes. Mette My Oppermann har kastet sin kærlighed på zoneterapi og organiske kosmetikprodukter i stedet. En kærlighed hun nu tager med sig i sit nyeste projekt. Den nyåbnede Greenzone by Oppermann.

- Jeg havde for nogle år tilbage store rygproblemer. Jeg gik til læge og kiropraktor og fulgte deres råd, men uden effekt så jeg begyndte at kigge efter andre behandlingsformer. Blandt andet zoneterapi. Zoneterapien hjalp mig, og i dag er jeg faktisk helt smertefri, siger Mette Oppermann.

Succesoplevelsen med zoneterapi fik Mette My Oppermann til at gøre sig overvejelser om fremtiden. Hun ville hjælpe andre mennesker til en hverdag uden smerter, ligesom hun selv var blevet hjulpet.

Overvejelser blev til konkrete planer, og i morgen starter hun så som selvstændig i den lille klinik på Farimagsvej.

- Jeg glæder mig. Der er noget angstprovokerende ved at kaste sig ud i at arbejde som selvstændig, men samtidigt er det vildt spændende, og det er det, jeg vil.

Åbningen af Greenzone by Opperman er ikke den eneste forandring, der er sket i Mette My Oppermanns liv de seneste par år.

For 19 måneder siden fødte hun en datter, og så er hun sammen med sin kæreste flyttet tilbage til Næstved efter nogle år i hovedstaden.

- Det er rart at være tilbage. Vi har skullet vænne os til at de fleste af vores venner fortsat bor i København, men vi er glade for at være tilbage, siger Mette My Oppermann med et stort smil fra lokalerne på Farimagsvej.

Greenzone by Oppermann vil have åbent i hverdagene fra 11 til 17 og om lørdagen fra 10 til 13. Behandlinger udenfor åbningstiden kan aftales ved kontakt.

Butikken har i morgen åbningsreception fra klokken 10. De første 50, der dukker op kan se frem til en lille goodiebag med diverse produkter.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk