24. september 2020
Gæster på Grøn Koncert har allerede leveret mange gode opskrifter til konkurrencen om alkoholfrie "Chaufførdrinks", hvor man kan vinde et wellnessophold for to personer.
Gæster på Grøn Koncert har allerede leveret mange gode opskrifter til konkurrencen om alkoholfrie "Chaufførdrinks", hvor man kan vinde et wellnessophold for to personer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alkoholfrie drinks på Grøn Koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alkoholfrie drinks på Grøn Koncert
Opdateret 22. juli 2011 kl. 22:44
Næstved - 21. juli 2011 kl. 12:38
Af Mia Than Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
På lørdag kan folk i Næstved og omegn opleve TV-2, Medina, Tim Christensen og resten af Grøn-koncert-kunstnerne, når den traditionsrige koncertkaravane kommer forbi Næstved.

Denne gang har publikum ikke kun mulighed for at få skænket en kold fadøl til de mange koncerter. Nu får de også mulighed for at smage den alkoholfrie drink "Easy Rider", når De Regionale Færdselssikkerhedsudvalg serverer smagsprøver på den alkoholfrie drink.

- Alkoholfrie drikke bør i langt højere grad komme frem på hylderne, siger sekretariatsleder i Østjyllands Færdselssikkerhedsudvalg, Jytte Ørum Nørup, som vil være med på hele koncertturnéen rundt i Danmark.

Hun opfordrer publikum til at deltage i konkurrencen om at levere den bedste opskrift på "Chaufførdrinks", som er alkoholfrie drikke, der som navnet antyder også kan drikkes af dem, der skal køre hjem i bil.

- Vi har på de første fire koncerter fået omkring 100 opskrifter fra de glade koncertgængere, og vi håber, at der vil komme mange flere på de næste fire koncerter, siger Jytte Ørum Nørup.
arrow Læs også: Grøn Koncert holder liv i håndboldklub
Tjek promillen
Undersøgelser viser, at hver tredje dansker gerne vil have et alkoholfrit alternativ, såfremt de får det tilbudt. Og på Grøn Koncert har det indtil videre været en succes.

- Vi oplever, at gæsterne faktisk gerne vil have et alternativ, og "Easy Rider" bliver modtaget meget positivt blandt koncertgæsterne, fortæller Jytte Ørum Nørup.

På Grøn Koncert er det også muligt at få målt sin promille, inden man sætter sig bag rattet.
arrow 15.000 rockede i regnen på Grøn Koncert
24. juli 2011 kl. 06:56 Opdateret: kl. 14:30
arrow Biler stødte sammen før koncert
23. juli 2011 kl. 19:04 Opdateret: kl. 19:26
arrow Grøn Koncert er ikke aflyst
23. juli 2011 kl. 10:36 Opdateret: kl. 18:28
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk