29. september 2020
Tarzan og Jane tager junglen med til p-pladsen ved Holmegaard Værk, hvor man onsdag aften kan opleve forestillingen »Tam Vild«.
Tarzan og Jane tager junglen med til p-pladsen ved Holmegaard Værk, hvor man onsdag aften kan opleve forestillingen »Tam Vild«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afrikansk jungle på p-pladsen ved Holmegaard Værk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afrikansk jungle på p-pladsen ved Holmegaard Værk
Næstved - 12. august 2020 kl. 16:03
Af Helle Hansen

En frodig afrikansk jungle er ikke det første, man normalt tænker på, når man skridter hen over p-pladsen foran Holmegaard Værk, men tingene vil være anderledes onsdag aften.

arrow Læs også: Faster Cool fortsætter sin ballonrejse

Her inviterer museet i samarbejde med Dansk Rakkerpak og Faster Cool inviterer til »Tam Vild«, en forestilling der stiller spørgsmålstegn ved, om myten om Tarzan lever op til forventningerne.

Fælles kulturarv

»Tam Vild« er en non-verbal junglekomedie om at finde sin indre urkraft, og bygger på de grundlæggende Rakkerpak-dyder, som handler om at skabe teater på et universelt sprog - godt krydret med både galskab, humor og et spændende lydunivers fremført af komponisten Bastian Popp.

- Fundamentet for Holmegaard Værk bygger på fællesskab. En fælles kulturarv formidlet gennem glas, keramik, design og håndværk. Og en fælles målsætning om igen at få liv i det gamle glasværk. Derfor er det også helt naturligt, at vi prioriterer fællesskabet på Holmegaard Værk med arrangementer som dette, siger Event Manger på Holmegaard Værk, Kristoffer Rosner Jensen.

Forestillingen spilles på p-pladsen foran Holmegaard Værk onsdag den 12. august kl. 18.15-19.20. Der er gratis adgang, og unummererede bænkesiddepladser efter først-til-mølle-princippet. Forestillingen egner sig til voksne og børn på seks år og op.

arrow Se billederne: Skrupskøre høns har indtaget alle kommunens plejecentre
17. september 2020 kl. 18:45 Opdateret: kl. 09:50
arrow Se billeder: Verdens sødeste indbrudstyv
31. marts 2020 kl. 09:15 Opdateret: kl. 08:59
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk