19. maj 2021
Bubber fortæller om sit liv som ordblind, når han besøger VUC-Storstrøm. Privatfoto
Bubber fortæller om sit liv som ordblind, når han besøger VUC-Storstrøm. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflyst: Mød Bubber på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflyst: Mød Bubber på biblioteket
Næstved - 28. september 2020 kl. 19:45
Af Robert Andersen

Opdatering: Arrangementet er aflyst grundet de skærpede coronarestriktioner. VUC Storstrøm og Næstved Bibliotek planlægger i stedet at afholde arrangementet på et senere tidspunkt.

Næstved Bibliotek sætter fokus på ordblindhed med workshop og temaaften torsdag den 1. oktober. Klokken 18.30 til 20 kan man møde den kendte tv-vært Bubber og høre om hans liv som ordblind. Det foregår i Multisalen hos VUC-Storstrøm, Teatergade 23 i Næstved.

arrow Læs også: Debat: Aktive børn en sikkerinvestering

Bubber er beviset på, at man kan klare sig godt på trods af svær ordblindhed, og Næstved Bibliotek tilbyder i samarbejde med VUC Storstrøm en eftermiddag og aften for børn fra 12 år samt unge, voksne og undervisere.

Bubber er ordblind

Cirka fire procent af Danmarks befolkning kæmper med ordblindhed. Langt flere har andre former for læsevanskeligheder. Det giver store udfordringer at have problemer med at læse og skrive i et samfund, hvor skriftlig kommunikation er allevegne.

Den kendte tv-vært Bubber er ordblind. I mange år holdt Bubber sine vanskeligheder med ordene for sig selv, men i dag fortæller han åbent om det. Med energi og glimt i øjet deler han ud af sine oplevelser og erfaringer.

Om eftermiddagen afholdes en workshop, hvor deltagerne kan høre om de mange elektroniske hjælpemidler og andre tilbud, der kan hjælpe ordblinde til et velfungerende liv med uddannelse og arbejde. Alle billetterne til workshoppen er revet væk.

arrow Tre børn smittet med corona
02. oktober 2020 kl. 15:30 Opdateret: kl. 15:31
arrow Børns udfoldelse tiltrak ny direktør
30. september 2020 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:32
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk