29. oktober 2020
Man kan enten samle skrald ved et af de officielle arrangementer eller i helt privat regi. Det hele tæller med.Foto: Thomas Olsen
Man kan enten samle skrald ved et af de officielle arrangementer eller i helt privat regi. Det hele tæller med.Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affaldsindsamling: Så skal der samles skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldsindsamling: Så skal der samles skrald
Næstved - 18. september 2020 kl. 11:20

Lørdag er det World Cleanup Day. Det hedder på dansk Affaldsindsamlingen og er Danmarks Naturfredningsforenings årlige mærkedag, hvor tusindvis af danskere samler affald.

arrow Læs også: Kulturladen kæmper for flere penge i kassen

I 2019 blev der samlet 156 ton affald, heraf 1.5 millioner cigaretskodder og 110.000 dåser. I år er der over 500 arrangementer, blandt andet i Fensmark, Fuglebjerg og Glumsø.

Man kan også deltage helt privat og registrere sit resultat på Danmarks Naturfredningsforenings hjemmeside. På den måde bliver man en officiel del af Affaldsindsamlingen »hjemmefra«. Der vil være åben for registreringer i resten af 2020, og man kan registrere flere gange - bare det er nyt affald.

Frem til 20. september kan man få udleveret gratis affaldssække i Bilkas varehuse samt aflevere sine fyldte affaldssække i containere på p-pladsen. Bilka opfordrer alle danskere til at samle affald og donerer samtidig 1 krone per kilo affald, der bliver samlet ind på hele Affaldsindsamlingen 2020. Sidste år blev det til en donation på 156.000 kroner.

arrow Farvel: Fire ud af 10 tilflyttere forlader os igen indenfor to år
18. september 2020 kl. 18:42 Opdateret: kl. 16:17
arrow Vejvrede forhindret - privatisering aflyst
16. september 2020 kl. 11:55 Opdateret: kl. 10:31
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk