1. august 2021
Alberte Meier Rosendal og Christoffer Jong Bonne Holmstrøm fik blomster inden de hejste flaget på Næstved Gymnasium og HF.
gallery icon

Se billedserie

Alberte Meier Rosendal og Christoffer Jong Bonne Holmstrøm fik blomster inden de hejste flaget på Næstved Gymnasium og HF.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åh, de smukke unge mennesker....

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åh, de smukke unge mennesker....
Opdateret 21. juni 2021 kl. 13:58
Næstved - 21. juni 2021 kl. 13:39
Af Rikke Bondesen

På Næstved Gymnasium og HF blev den røde løber rullet ud fra morgenstunden, så den var klar til de først STX og HF studenter allerede fra formiddagen.

arrow Læs også: Fagforening har i årevis kendt til ballade på gymnasium

Allerførste student fra byens gymnasium var en glad og lettet Alberte Meier Rosendal, der fik huen på efter en veloverstået sidste eksamen og et 10-tal i mundtlig matematik. Hun glæder sig til et sabbatår hvor planen er at arbejde og rejse. Senere skal hun læse til tandlæge.

Sammen en anden nybagt STX-student, Christoffer Jong Bonne Holmstrøm, hejste hun flaget foran skolen på den store dag.

- Jeg skal hjem og hygge mig. Fest i aften? Det kommer an på hvordan det går Danmarks i EM-kampen i aften, griner Cristoffer Holmstrøm.

HF'er med topkarakter

Mens flaget strøg til tops blev de første tre HF'ere udklækket. Ida Frost Petersen afsluttede med et 12-tal i engelsk. Og der var kram fra klassekammerater og familien. Bagefter blev hun foreviget foran Næstved Gymnasium og HF sammen med Emma Marie Korsgaard Nielsen og Tobias Magnus Lynge Nicolaisen,

Fredag er der dimission på Næstved Gymnasium og HF, og bagefter den traditionelle vogntur.

Fest på ZBC

Der var store smil på Handelsgymnasiet, ZBC Næstved, da de første syv HHX-elever fik huen på. Og også vejrguderne var i godt humør - regnen holdt nemlig inde, da de første elever, der fik huen, traditionen tro hejste skolens flag i fællesskab. En af dem var Nikolej Simonsen:

- Det er lidt surrealistisk lige nu. Jeg har brugt tre år på den her skole, og nu er det bare slut. Det har været en fantastisk oplevelse at gå her. Man skal huske at nyde gymnasietiden. Selvfølgelig skal du fokusere på at lave dine opgaver og afleveringer, men du skal også nyde tiden med dine klassekammerater.

Lørdag er der dimission på Handelsgymnasiet, ZBC Næstved, hvor eleverne får deres eksamensbeviser. På den anden side venter der nu et helt nyt kapitel for de mange unge HHX'ere og mulighederne er mange, så det kan være svært at vælge.

- Lige nu skal jeg have et sabbatår. Jeg skal tjene nogle penge og hygge mig lidt, og så ved jeg ikke helt hvad planerne er efterfølgende. Det har jeg mit sabbatår til at finde ud af, smiler Nikolej.

arrow Tre søstre siger farvel til gymnasiet på samme dag
23. juni 2021 kl. 16:38 Opdateret: kl. 16:38
arrow Frygt, stress og forskelsbehandling på gymnasium
17. juni 2021 kl. 11:43 Opdateret: kl. 11:43
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk