13. november 2019
Jakobs Have set inde fra Sct. Jørgens Park skiller sig med de hvide facader ud fra boligområdets øvrige blokke med boliger. Fotos: Sct. Jørgens Park
gallery icon

Se billedserie

Jakobs Have set inde fra Sct. Jørgens Park skiller sig med de hvide facader ud fra boligområdets øvrige blokke med boliger. Fotos: Sct. Jørgens Park
Foto: PerThorup dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus - snart med møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus - snart med møbler
Næstved - 18. juni 2019 kl. 20:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sct. Jørgens park: Der har allerede været åbent hus to gange, men det tager lidt tid at udleje 42 nye og forholdsvis store familieboliger.

Derfor vil der i denne og næste uge blive åbent hus i Jakobs Have i alt tre gange, hvor man kan se de forskellige typer lejligheder indrettet af en møbelstylist, så man nemmere kan se stedets muligheder. Og her vil være mulighed for at få besvaret spørgsmål om lejemålene, som er på mellem 97 og 133 kvadratmeter til en månedlig husleje på mellem 8.750 og 12.800 kroner.

Pt. er cirka halvdelen af familieboligerne forhåndsreserveret. Der har angiveligt været noget forvirring om, hvorvidt forhåndsreserverede lejligheder allerede var udlejet eller ej, så nu bliver der fulgt op på, hvor mange der vil veksle en forhåndsreservering til en lejekontrakt, så der er klarhed over hvilke lejligheder, der er ledige.

Første åbent hus med møblerede lejligheder er på søndag, den 23. juni, kl. 12-13. I næste uge er her åbent hus onsdag den 26. juni kl. 17-18 samt søndag den 30. juni kl. 12-13.

I morgen, onsdag den 19. juni, er der også åbent hus kl. 17-18, men her har møbelstylisten ikke været på besøg endnu, så her er det bare selve lejlighederne, man kan kigge nærmere på.

Jakobs Have ligger i forlængelse af butikscenteret Sct. Jørgens Park, og de første beboere flytter ind 1. juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk