6. maj 2021
ZBC i Næstved  holder åbent hus med virtuel rundvisning. Foto: Kim Palm
ZBC i Næstved holder åbent hus med virtuel rundvisning. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus hos ZBC: Sådan bliver du vist rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus hos ZBC: Sådan bliver du vist rundt
Næstved - 14. januar 2021 kl. 08:10
Af Mia Than West

Rigtig mange unge skal snart sætte kryds ved den ungdomsuddannelse, de ønsker at starte på. Og det valg kan være svært, især når de traditionelle åbent hus-arrangementer er aflyst i år på grund af coronapandemien.

arrow Læs også: Daglig leder på folkeskole: Nødundervisning sender virkelig lærerne på overarbejde

Det betyder dog ikke, at de unge, der drømmer om en studentereksamen fra HHX, ikke kan blive vist rundt på ZBC Næstved og få svar på deres spørgsmål.

Selvom alle undervisningsinstitutioner er lukket ned, har interesserede unge og deres forældre stadig mulighed for at se HHX, ZBC Næstved indefra og høre mere om skolen.

Virtuelt møde

De har nemlig lavet et alternativ til det traditionelle åbent hus. Alle tirsdage, onsdage og torsdage fra i dag, den 14. januar, og frem til vinterferien er det muligt at bestille et virtuelt møde med en studievejleder, en underviser eller en nuværende elev.

- Selvom vi er lukket ned, vil vi gerne gøre de unge og deres forældre klogere på, hvordan det er at gå på HHX. På den her måde kan de både høre om vores spændende undervisning, vores gode studiemiljø og stærke fællesskab, selvom vi ikke har mulighed for at holde et traditionelt åbent hus, siger vicerektor Jimmy Otto Hass.

Book tid

Det er også muligt at få en virtuel rundvisning på skolen. Hvis det ønskes, kan rundvisningen også foregå en-til-en på HHX, ZBC Næstved. Alle vil naturligvis ved fysisk fremmøde bære mundbind eller visir og holde to meters afstand.

Man kan booke en tid til et virtuelt møde eller rundvisning hos Jimmy Otto Hass, vicerektor på HHX, ZBC Næstved på tlf. 51335456 eller mail: jioh@zbc.dk. Man kan desuden læse meget mere om mulighederne på zbc.dk.

arrow Stort tab: Ingen brobygning til ungdomsuddannelser
18. januar 2021 kl. 17:15 Opdateret: kl. 13:28
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk