18. juni 2019
I systuen på Fuglebjerg Bibliotek kan man forny sin garderobe med nyt tøj. Der er åbent hver mandag aften mellem klokken 19 og 21.
I systuen på Fuglebjerg Bibliotek kan man forny sin garderobe med nyt tøj. Der er åbent hver mandag aften mellem klokken 19 og 21.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åben systue med fokus på genbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åben systue med fokus på genbrug
Næstved - 28. oktober 2018 kl. 17:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fokus på bæredygtighed, genbrug, redesign og tilpasning i den åbne systue på Fuglebjerg Bibliotek. Mandag den 29. oktober er der åbent igen i tidsrummet fra klokken 19 til 21, og her vil tekstildesigner Lene Bavngård Nielsen hjælpe med redesign og tilpasning.

arrow Læs også: Billedserie: Spil og syng dansk på tværs af generationer

Hun tager i vinterhalvåret forskellige temaer op og kigger eksempelvis på, hvad hvad de forskellige miljømærker betyder.

- Vi får en snak om, hvad bæredygtighed egentlig betyder, når det gælder vores tøj og andre tekstiler. Alle er velkomne i systuen, hvor vi hjælper og inspirerer hinanden, siger Lene Bavngård Nielsen, som er tovholder for systuen.

I den åbne systue får man chancen for at forny sin garderobe med smart tøj til få midler. Lene Bavngård Nielsen vil også fortælle om forskellige designprocesser, og der bliver rig mulighed for at prøve dem i praksis.

Fremover er der åbent i systuen hver mandag aften. Man behøver ikke at tilmelde sig. Man kan blot møde op med sin symaskine og det tøj eller stof, man har lyst til at arbejde med.

arrow Lokalt forsamlingshus vil satse på kvalitet
08. oktober 2018 kl. 16:38 Opdateret: kl. 15:25
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk