22. oktober 2021
Sådan forestiller bygherren sig det kommende byggeri af 66 boliger i Magledalen i Holsted, komplet med kano og klimasøg. Illustrationer: EDC Erhverv
gallery icon

Se billedserie

Sådan forestiller bygherren sig det kommende byggeri af 66 boliger i Magledalen i Holsted, komplet med kano og klimasøg. Illustrationer: EDC Erhverv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 66 nye boliger sat til salg: Pris 160 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

66 nye boliger sat til salg: Pris 160 millioner kroner
Næstved - 16. september 2021 kl. 17:32
Af Kim Palm

næstved: Lige nedenfor Maglebjerget i det nordlige Næstved, hvor et helt nyt boligkvarter er skudt op i løbet af få år, ligger Magledalen.

Her er der også fuld fart i gravemaskinerne. Men med helt andre aktører, der bygger nyt. Bag byggeriet står den lokale entreprenørvirksomhed ROP A/S og EDC Erhverv, der skal formidle salget af de 66 lejligheder, der bliver opført som investeringsprojekt til en kontantpris på knap 160 millioner kroner.

- Planen er at sælge det færdige byggeri til en investor eller en pensionskasse, fortæller René Ø. Petersen, direktør og ejer i ROP A/S.

Ærlige boliger til Hr. og Fru Hansen

Herlufmagle-virksomheden gør sig normalt mest i jord, kloak og anlægsarbejde og derfor er det helt nyt for René Ø. Petersen at kaste sig ud i et stort boligbyggeri. Men nu giver han det et skud. For timingen er rigtig og beliggenhed perfekt, siger han.

- Vi bygger ærlige boliger til Hr. og Fru Hansen. Ikke noget fancy, men et kvalitetsbyggeri i solide materialer, som holder langt ud i fremtiden. Og Holsted-området er super attraktivt. Det er hele er i forvejen lejet ud, siger René Ø. Petersen.

De 66 boliger på hver 90 kvadratmeter bliver opført som tre boligblokke i tre plan. Ifølge det foreløbige prospekt bliver der gjort plads til at lejlighederne i stueplan får enten have eller terrasse, mens boligerne på første- og andensal udstyres med franske altaner. Facaderne vil bestå af mursten, beton og stål og indenfor er der dømt Nordic Look med lyse farver, trægulve og hvidmalede vægge og lofter.

- Jeg har allerede et nyt projekt i støbeskeen med seniorboliger på Kornbakken i Næstved, hvor jeg har opkøbt fem ejendomme. Men lige nu gælder det Magledalen som får fuldt fokus, fortæller entreprenøren.

Færdigt næste år

Boligerne forventes klar til indflytning i oktober næste år og som nævnt er det EDC, som får til opgave at sælge projektet videre til en investor.

John Borrisholt, partner og regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, betegner byggeriget som en spændende investeringsmulighed med et startafkast på fem procent.

- Generelt er der mange, der søger boliger i kommunen - og især nybyggede, mindre størrelse boliger som disse, er der stor efterspørgsel på ikke kun i Næstved, men i hele Danmark, siger John Borrisholt.

De 66 lejligheder bliver opført som udlejningsejendomme. Huslejeniveauet er ikke meldt ud endnu.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk