22. august 2019
Ved ulykken fik Fredrik Borelli kraniebrud, hans lunger klappede sammen, der var overtryk i hjernen, leveren var beskadiget, bækkenet smadret, milten blev fjernet, ligesom 12 centimeter af tyndtarmen. Efter mere end 100 dage i koma lykkedes det endelig lægerne at vække ham. Foto: Allan Nørregaard
Ved ulykken fik Fredrik Borelli kraniebrud, hans lunger klappede sammen, der var overtryk i hjernen, leveren var beskadiget, bækkenet smadret, milten blev fjernet, ligesom 12 centimeter af tyndtarmen. Efter mere end 100 dage i koma lykkedes det endelig lægerne at vække ham. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 63-årig frifundet i motorcykelulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

63-årig frifundet i motorcykelulykke
Næstved - 15. december 2018 kl. 04:51
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retten i Næstved offentliggjorde fredag resultatet af onsdagens retssag mod en 63-årig mand fra Fensmark, der var tiltalt for uagtsom legemsbeskadigelse samt en overtrædelse af færdselsloven, som handler om at vise agtpågivenhed ved venstresving. Manden er blevet frikendt.

arrow Læs også: Hjerneskadede Fredriks familie i chok: Ankesag droppet

Anklagemyndigheden havde påstået en bøde på 3000 kroner og en betinget frakendelse af kørekortet, efter den 63-årige i maj sidste år svingede til venstre fra Køgevej ad Østre Ringvej og i krydset blev påkørt direkte af dengang 20-årige Fredrik Borelli på motorcykel.

Den unge mand var på vej tilbage til sin værnepligt på Livgardens Kaserne, men endte med i stedet at blive fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet, hvor han lå mere end 100 dage i koma, og i dag bor han på et center for hjerneskadede i Ølstykke.

- Jeg må indrømme, at det kommer noget bag på mig, at han er blevet frifundet. Det skal jeg lige have ind og vende, siger Fredrik Borelli til avisen, der kan fortælle ham om resultatet. Omvendt er der glæde hos den 63-årige, fortæller hans forsvarsadvokat, Ole Kjær.

Ved onsdagens retssag fortalte den 63-årige selv, at han havde haft grøn drejepil den pågældende morgen. Fredrik Borelli kan ingenting huske, mens et vidne på cykel, der kørte i samme retning som motorcyklen, fortalte, at der havde været rødt for cyklisterne.

Det er, ifølge bilinspektørens forklaring, dog ikke ensbetydende med, at der også er rødt for bilister og motorcyklister.

Bilinspektøren kunne også fortælle, at motorcyklen havde kørt et sted mellem 62 og 76 kilometer i timen, inden den bremsede i først 10 meter og derefter skred i yderligere 10 ind i bilens side.

arrow Hjerneskadede Fredrik og familien klager over »uretfærdig« retssag
21. december 2018 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:29
arrow Sagen om hjerneskadede Fredrik: 63-årig nægter sig skyldig i lovbrud
13. december 2018 kl. 12:27 Opdateret: kl. 10:26
arrow Fredriks mor efter motorcykelulykke: - Han bliver aldrig som han var
12. december 2018 kl. 11:43 Opdateret: kl. 09:52
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk