21. februar 2020
Byrettens dom ankes hverken af den 60-årige, som havde 14 dages betænkningstid, eller anklagemyndigheden. Foto: Jens Wollesen
Byrettens dom ankes hverken af den 60-årige, som havde 14 dages betænkningstid, eller anklagemyndigheden. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60-årig kvinde udsatte sin datter for systematisk vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60-årig kvinde udsatte sin datter for systematisk vold
Næstved - 05. oktober 2019 kl. 15:19
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hendes sag har været undervejs i retssystemet i over et år, men nu er den endelig afsluttet helt: En 60-årig kvinde fra Næstved accepterer sin dom på 10 måneders fængsel for et årelangt misbrug og vanrøgt af sin datter.

Kvinden blev fundet skyldig allerede i september sidste år, men først for et par uger siden kunne straffes udmåles, da retten skulle afvente en mentalundersøgelse af den 60-årige.

Hun blev dømt for at udsætte datteren for systematisk vold over en periode fra januar 2008 - kort før pigens syvårs fødselsdag - og til starten af juli 2018.

Datteren blev flere gange om ugen slået i ansigtet og på kroppen med både flad og knyttet hånd, og enkelte gange benyttede moren sig også af både kosteskaft og en støvsugerledning.

På en ferie til Tenerife i 2011 blev den dengang 10-årige pige skubbet ind i en væg og taget så hårdt i armene, at hun fik mærker på armene og skrabemærker på ryggen.

Mareridtet stoppede først sidste sommer, da den på tidspunktet 17-årige pige ringede til Børnetelefonen og fortalte, hvad der foregik i hjemmet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk