5. august 2020
Med godt udstyr bliver dagene derpå lidt sjovere.
gallery icon

Se billedserie

Med godt udstyr bliver dagene derpå lidt sjovere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 51.000 tog til Skills-fest: Nu venter oprydningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

51.000 tog til Skills-fest: Nu venter oprydningen
Næstved - 09. april 2019 kl. 07:41
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enhver fed fest kræver sin mængde oprydning. Efter en tredages fest med 51.000 gæster er der også nok at tage fat på. I Næstved foregår det helt uden tømmermænd - de forlod festlighederne efter præmieoverrækkelserne lørdag.

arrow Læs også: Succesfuld og kræsen Skills-mama skal videre

At der har været DM i Skills i byen, lader sig dog ikke helt skjule endnu. Først mandag eftermiddag kunne man begynde nedtagningen af de enorme telte, der sammen med Næstved Arena og Næstvedhallerne har dannet ramme for danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelser.

Forinden er fagudstyr, affald, sand, kølemontrer, mursten og meget meget mere kørt væk.

Når teltene er fjernet, venter der 7.000 kvadratmeter gulv, der skal skrues fra hinanden og løftes væk med maskiner. Derefter skal kommunens Park og Vej stå for genoprettelse af græsplæne. Sideløbende vil der være en superrengøring af Næstved Arena - den skal være klar til Nykøbing Falster Håndboldklub, der onsdag spiller hjemmekamp dér.

For Skillskoordinator i Næstved Kommune, Pia Hegner, har mandagen budt på klassiske efter festen-opgaver. Der skulle betales regninger og siges tak til alle, der er dukket op eller har hjulpet med at gennemføre den store begivenhed.

Hun var dog også at finde på Skills-pladsen mandag, hvor hun havde tid til at reflektere over den veloverståede fest. En fest hun føler, hele Næstved tog del i.

- Jeg har oplevet meget lokal stolthed. Mange kom her flere dage, og vi har fået ros af Skills Denmark og Lars Løkke for at være gode værter. Jeg har været med i mange år, og det er ikke noget, de bare siger. Jeg tror, vi har taget røven på folk, og det er fedt, siger Pia Hegner, der har adskillige års erfaring med både DM og VM i Skills.

Først lørdag forventer hun, at de sidste synlige rester fra Skills vil være fjernet. Hvis altså flagene, der har sat sig fast i flagstangen, ikke insisterer på at blive oppe og feste videre.

arrow Så er det ovre: DM i Skills pakker ned
06. april 2019 kl. 16:39 Opdateret: kl. 16:39
arrow Nedtællingen er i gang - kun en måned til Skills
04. marts 2019 kl. 08:58 Opdateret: kl. 08:58
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk