24. juli 2021
Britta Vinholt kan søndag 1. august fejre 50 års jubilæum i SuperBrugsen Fuglebjerg. Fotos. Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Britta Vinholt kan søndag 1. august fejre 50 års jubilæum i SuperBrugsen Fuglebjerg. Fotos. Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50 år med Britta i Brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

50 år med Britta i Brugsen
Næstved - 16. juli 2021 kl. 20:11
Af Kim Palm

1. august 1971 trådte en 18-årig salgsassistent-elev ind i Brugsen i Fuglebjerg for at begynde sin første arbejdsdag.

50 år senere er hun her endnu. Det er selvfølgelig Britta det handler om. Britta Vinholt, kendt af samtlige kunder og en kvinde der altid kvitterer med et smil og en sludder, hvis hun har tid.

- Kunderne kender mig, men nogle gange tager jeg mig selv i at tænke, hvor er det nu jeg kender dem fra? Det er svært at huske alle, men jeg bliver altid glad, når de hilser, siger Britta Vinholt, der kommer med tre vise ord , som vi alle kan lære noget af:

- Du skal være venlig, hjælpsom og høflig. Det giver så meget igen.

Pension nej tak

Britta elsker Fuglebjerg og har aldrig været andre steder. Da hun blev færdiguddannet som salgselev blev hun ellers tilbudt et job i Brugsen i Glumsø, men hun skyndte sig at takke nej.

- Jeg fik heldigvis lov at blive i Fuglebjerg og jeg har absolut ingen planer om at gå på pension, siger 68-årige Britta Vinholt.

I stedet er hun gået ned i tid. 26 timer om ugen bliver det til og det er fint, for så er der mere tid til manden samt parrets to børn og tre børnebørn.

- Altså jeg kunne slet ikke forestille mig en hverdag uden Brugsen, så jeg har ikke gjort mig nogen tanker om, hvornår det slutter.

Britta er en rollemodel

Det er de glade for i SuperBrugsen Fuglebjerg, hvor uddeler Flemming Jensen har været Brittas chef siden 1. august 2008.

- Britta er en rollemodel for vores yngre ansatte. Hun er en salgsassistent af den gamle skole, der siger til kunderne »har vi det ikke, så må vi skaffe det«, så jeg beholder Britta indtil hun ikke kan stå op længere, siger Flemming Jensen.

Nu har Britta ikke tid til mere sludder. Hun skal trimme butikken og tømmer fluks to papkasser med vaskepulver, der skal stables pænt på plads på reolerne.

Reception for hele byen

Søndag den 1. august mellem klokken 10 og 12 er hele byen velkommen til reception i SuperBrugsen. Senere samme dag skifter Brugsens personale til pænt tøj og giver den gas på Fuglebjerg Kro - for Britta - hun er værd at fejre.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk