25. november 2020
Narkosalget stod på fra oktober til december. Foto: Jens Wollesen
Narkosalget stod på fra oktober til december. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 44-årig solgte et halvt kilo speed: Nu skal han i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

44-årig solgte et halvt kilo speed: Nu skal han i fængsel
Næstved - 16. august 2020 kl. 19:02
Af Esben Thoby

Et års ubetinget fængsel. Det er straffen til en 44-årig mand uden fast bopæl, der ved Retten i Næstved er fundet skyldig i ad flere omgange at have modtaget og besiddet mindst 500 gram amfetamin, hvor størstedelen var beregnet til videresalg til et større antal personer.

arrow Læs også: Et års fængsel for salg af speed står ved magt

Politiet kom på sporet af manden tilbage i december sidste år, da et vidne havde set noget mistænkeligt foregå ved en lejlighed på Karrebækvej. Dengang blev adressen og en bil i nærheden ransaget, og ved den lejlighed fandt politiet blandt andet 137,17 gram amfetamin, en skarpladt pistol, mere end 200 patroner, en vægt og nogle små poser, som typisk bliver brugt til salg af stoffer.

Fire personer i alderen 24 til 38 år blev anholdt, men den 44-årige var altså ikke iblandt dem. Det er gennem yderligere efterforskningsarbejde, at politiet har fundet frem til ham.

Medskyldig vidnede

Den 44-årige kunne knyttes til lejligheden, hvor han tidligere har fået lov at overnatte. Ydermere var en af de fire mænd, som oprindeligt blev anholdt og allerede har fået sin dom, forbi retten for at vidne i sagen.

Selvom sagen med våben og stoffer kunne tyde på klassisk bandeaktivitet, afviser sagens anklager, Mia Østergaard, at den 44-årige har tilknytning til rocker- eller bandemiljøet.

Manden nægtede sig under hele sagen skyldig, og han har nu udbedt sig 14 dages betænkningstid til at overveje, om han vil anke dommen. Han sad i forvejen varetægtsfængslet, og han skal forblive bag tremmer foreløbig.

arrow Manglende beviser: Unge blev frikendt for groft overfald
24. august 2020 kl. 00:02 Opdateret: kl. 09:45
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk