5. december 2020
Næsten 400 var mødt op på Næstved Gymnasium og HF. Privatfoto
Næsten 400 var mødt op på Næstved Gymnasium og HF. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 400 besøgte gymnasiet til orienteringsaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

400 besøgte gymnasiet til orienteringsaften
Næstved - 25. januar 2020 kl. 12:59
Af Mia Than West

Næsten 400 nysgerrige unge og deres forældre lagde mandag vejen forbi Næstved Gymnasium og HF, der havde inviteret til orienteringsaften. De besøgende fik et indtryk af hverdagen på NGH og et overblik over alle de muligheder, som en HF- eller STX-studentereksamen giver.

arrow Læs også: Fire gymnasiepiger klar til finale på Christiansborg

Efter velkomsten kunne gæsterne på egen hånd gå rundt og høre om skolen, om de spændende studieretninger på STX, talentudvikling og om det 2-årige HF med praksisorienteret undervisning og erhvervspraktik.

Der var arbejdende værksteder, sprogboder, aktivitet i idrætshallen og klatresalen samt masser af forsøg og eksperimenter i Foodlab og Maker Space. Elev-guides hjalp folk med at finde frem til lige præcis det, de gerne ville høre om.

- Vi håber, at mange er blevet inspirerede af alt det, vi kan tilbyde her på skolen, og at vi ved at vise, hvordan vi arbejder med fagene og fællesskaberne i og uden for skoletiden, kan gøre uddannelsesvalget lettere, lyder det fra rektor Susanne Stubgaard.

arrow Her er Herlufsholms nye rektor
06. februar 2020 kl. 09:37 Opdateret: kl. 09:41
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk