23. februar 2020
Byrettens dom står ved magt. Foto: Jens Wollesen
Byrettens dom står ved magt. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37-årig skal tre år i fængsel for sex med vennens datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årig skal tre år i fængsel for sex med vennens datter
Næstved - 12. september 2019 kl. 07:40
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 37-årig mand fra Næstved har siddet fængslet, siden han for godt to uger siden blev fundet skyldig i at have haft mange samlejer med en pige, som var 14 år på gerningstidspunktet. Her kan han blive siddende de næste tre år, for hverken han eller Statsadvokaten har valgt at anke Retten i Næstveds dom.

arrow Læs også: 37-årig idømt tre års fængsel: Havde samlejer med god vens 14-årige datter

Manden havde ellers nægtet sig skyldig i at have haft sex med pigen, der er datter af en af hans bedste venner, som han tidligere mødtes ugentligt med for at spille rollespil og Magic-kort. Hun kom bare forbi hans lejlighed for at læse fantasybøger, bedyrede han, selvom han måtte erkende at have kysset hende ved to forskellige episoder.

Forklaringer fra pigen selv, hendes far, psykoterapeut og nuværende kæreste var dog helt anderledes, og de var med til at få den 37-årige dømt. Den 14-årige, som i dag er to år ældre, havde ellers tænkt sig at, deres hemmelige kæresteforhold skulle forblive en hemmelighed, men da hun så den meget omtalte tv-dokumentar om Michael Jacksons påståede overgreb på mindreårige, gik det op for hende, at noget var galt.

Ud over fængselsdommen blev manden også frakendt retten til at have med børn under 18 år at gøre i erhvervsmæssig sammenhæng eller gennem fritidsaktiviteter. Dermed kan han ikke efter overstået dom vende tilbage til et flexjob på en skole, som han blev bortvist fra, da sagen tog sin begyndelse.

arrow 37-årig for retten: Tiltalt for mange samlejer med 13-årig
27. august 2019 kl. 09:17 Opdateret: kl. 09:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk