14. december 2017
16 personer arbejdede hele natten for at suge vandet op fra gulvet i butikkerne omkring Kurts Torv. Foto: Jeppe Hee Rømer.
gallery icon

Se billedserie

16 personer arbejdede hele natten for at suge vandet op fra gulvet i butikkerne omkring Kurts Torv. Foto: Jeppe Hee Rømer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30.000 liter vand lukker seks butikker i storcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30.000 liter vand lukker seks butikker i storcenter
Næstved - 08. august 2017 kl. 06:01
Af Jeppe Hee Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks butikker måtte lukke på grund af oversvømmelse ved Knuds Torv i Næstved Storcenter. 16 personer arbejdede hele natten og op ad mandagen for at få de store mængder vand under kontrol. Et hul i hovedrøret forbundet til sprinklerne, gjorde op mod 30.000 liter vand løb ud i de seks butikker.

arrow Læs også: Oversvømmelse i storcenter

En af de butikker, det er gået værst ud over, er Normal, som mandag havde indkaldt alt tilgængeligt personale for at gå i gang med at tjekke samtlige varer for fugtskader.

- Vi kommer til at smide cirka en tredjedel af alle vores varer ud, fordi de på den ene eller anden måde ikke har kunnet tåle fugten, forklarer Mette Albertsen, der er salgschef i butikken.

Centerchef Charlotte Schwartzlose oplyser, at førsteprioriteten har været oprydning i området, så butikkerne forhåbentligt allerede kan holde åbent i dag tirsdag, og derefter skal skaderne gøres op.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk