26. marts 2019
Det var nu 71-årige Anker Damgaard Paulsen (tv), som i sin tid ansatte Hassan (th), men chefen i dag er Ankers søn Anders Brandelev. Her ses de ved flæksaven på værkstedet på Tømrervænget. Fotos: Helle Hansen
gallery icon

Se billedserie

Det var nu 71-årige Anker Damgaard Paulsen (tv), som i sin tid ansatte Hassan (th), men chefen i dag er Ankers søn Anders Brandelev. Her ses de ved flæksaven på værkstedet på Tømrervænget. Fotos: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30 år som tømrer uden en eneste ledighedsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 år som tømrer uden en eneste ledighedsdag
Næstved - 08. juli 2018 kl. 08:00
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man hører tit om håndværkere, som skifter arbejdssted, efter hvor der lige nu og her er den bedste løn at få.

Men sådan fungerer det ikke for Hans Ole Nielsen bedre kendt som Hassan, der i dag har været 30 sammenhængende år hos tømrerfirmaet Anker Damgaard Paulsen ApS. Siden han startede her 4. juli 1988, har han ikke haft en eneste ledighedsdag, hvilket er lidt usædvanligt i håndværkerbranchen.

Sjællandske mødes med Hassan ude på Tømrervænget, hvor firmaet har ligget siden 2014.

Han kommer fra en opgave på et tag i Stenlille, som han har gået og ordnet sammen med makkeren og vennen Peter Jensen, som er 58 år og »kun« har været i firmaet i 22 år. Som den yngste er det selvfølgelig Peter Jensen, der læsser grejet af vognen - i hvert fald denne dag.

Men lad os lige få det med navnet på plads.

- Det var faktisk kun min mor, som kaldte mig Hans Ole. Alle andre kalder mig Hassan, og sådan præsenterer jeg også mig selv, siger den 62-årige tømrer.

Det er nu ikke fordi, han har arabiske forfædre, at han har fået det navn.

- Det har jeg heddet siden en historietime i 4. klasse på Korskildeskolen, hvor vi havde om Arabien og mine klassekammerater fandt på jeg skulle hedde Hassan, forklarer han.

Hassan sætter stor pris på, at firmaet sætter stor pris på medarbejderne, at kvalitet bliver vægtet højt og at arbejdet er meget alsidigt. Gode kollegaer er også meget afgørende.

Men 30 år som tømrer må vel slide lidt på kroppen?

- Jeg har haft to diskusprolapser. Der har jeg fået en lærestreg, så jeg planlægger løftene og gør arbejdet så alsidigt som muligt for at undgå overbelastning, siger Hassan.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk