14. november 2018
To mænd brød klokken 3.45 natten til mandag ind ad lejlighedens dør og skød beboeren flere gange her på Østre Ringvej nær Vandtårnet. Fotos: Preben Madsen/Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

To mænd brød klokken 3.45 natten til mandag ind ad lejlighedens dør og skød beboeren flere gange her på Østre Ringvej nær Vandtårnet. Fotos: Preben Madsen/Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25-årig i koma: To mænd brød ind i lejlighed og skød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årig i koma: To mænd brød ind i lejlighed og skød
Næstved - 14. november 2017 kl. 08:24
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 3.45 natten til mandag brød to endnu ukendte gerningsmænd ind i en lejlighed på Østre Ringvej og skød den 25-årige beboer flere gange i kroppen. Manden blev opereret mandag morgen og formiddag og var i livsfare, men hans tilstand blev mandag aften beskrevet som stabil.

arrow Læs også: Rockerpræsident stadig fængslet

- Han er stadig i kunstig koma, og vi har ingen tidshorisont på, hvor længe det vil vare. Vi er selvfølgelig meget interesserede i også at afhøre ham, fortæller politikommissær Ove Groth, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han kan ikke udelukke, at skudepisoden er en del af den verserende bandekonflikt, der har ramt hele Sjælland, men hvor det ellers har forlydt, at der skulle være indgået en form for våbenhvile.

- Vi undersøger stadig, om det er en del af konflikten, men lige nu peger tingene faktisk i forskellige retninger. Jeg ville ikke lægge skjul på, hvis det var en del af bandekonflikten, men vi vil gerne have lov til at undersøge det lidt nærmere, inden vi melder noget konkret ud, siger Ove Groth.

Politiet har flere spor at arbejde videre med. Et vidne overnattede i lejligheden og blev, ligesom den 25-årige, vækket, da de to mænd brød ind gennem døren.

- Det er selvfølgelig en fordel at have et vidne, der har været så tæt på. Derudover har vi afhørt en masse naboer og folk fra området, oplyser efterforskningslederen og tilføjer:

- Faktisk har vi fået en hel del henvendelser fra personer, der enten kender den 25-årige eller har set noget tidligere på aftenen, som kan være interessant. Vi har mange gode oplysninger og er godt tilfredse med den opbakning, vi har fået.

Ove Groth fortæller, at politiet tirsdag arbejder videre i forsøget på at finde ud af, »hvordan det hele hænger sammen«. Man er sikre på, at det er to gerningsmænd, der ledes efter.

arrow Bandidos-præsident i fængsel for drabsforsøg og massiv hashhandel
21. december 2017 kl. 06:11 Opdateret: kl. 21:10
arrow 25-årig i bedring efter flere skud i kroppen
01. december 2017 kl. 13:55 Opdateret: kl. 14:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk